|
![]() |
#1 |
Ja
Datum registracije: Dec 2006
|
HTPC od starog pentiuma?
Razmisljao sam nesto napraviti od jedne konfe koja mi stoji. Ovako: PROCESOR: pentium 4 MEMORIJA: 512 ddr za sad. Mozda jos toliko... NAPAJANJE: pise 350w (netko je naljepnicu otkinuo, ali samo pola) MATICNA: nisam siguran, podrzava 5.1 i agp HDD: WD 250 gb OSTALO: ima neku mreznu (namjeravam ga umreziti sa svojim kompom, ako je to moguce preko tog softwarea), LG DVD-ROM Zanima me koju graficku i tv karticu da kupim... Koristit cu ga za: -MP3 -SLIKE -DIVX -DVD -TV -uglavnom sve osim igra pa mi ne treba neka divlja konfa Neko vrijeme bi bio prikljucen na tv u sobi (27''). Stavite neku grafu bez HD-a (ako se stari zainteresira onda ce on kupit neku hd za hdtv). Ne zelim davat puno para za to. Max 500kn za graficku i tv, 512 cu nabavit nekako (racunajte da kupujem polovnu graficku vjerojatno)! Imam MX 4 staru, ali vjerujem da nije dovoljno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Tv... ja bih isao na Gigabyte Hybrid (DVB-T i analog, cca 330kn), a od grafi na neku stariju ATIcu. Posluzit ce cak i radeon VE, jos nisam nasao ATIja koji je davao losu sliku na TV. No u slucaju da imas staru MXicu s tvoutom, posluzit ce i ona, ali ce slika na Tv biti nesto losija nego kod ATI. Najveca muka ce ti biti to stisat kak spada... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ja
|
Ma samo zelim neku koja ce dobro raditi na tvu. Mislim da mi ima frend 9250. Ce bit to ok? Preko bozicnih praznika budem se pozabavio time. Ja i frend nemamo sta radit pa cemo malo modat. Mislim da ce se sve hladit sa jednim od 120mm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Pogledaj moju HTPC konf sada skupljam pare za hybrid TV karticu; HDD-ove i zvučnički sustav. Ta grafa ti je dovoljna, a što se tiče ventova ako možeš držat pasivce to je najbolje. Inače ja imam 2*80 mm venta koji su na tihom modu pa se HTPC ne čuje ni kad spavam kraj njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ja
|
El ti je to dosta rama i dali ta maticna ima 5.1 ili samo stereo zvuk? Koji OS koristis na htpcu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|