|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
jos jedan prijedlog za tržnicu
recimo sad na prodaji na prvoj stranici ima barem 5-6 lockanih tema koje sam smetaju. Moj prijedlog je da kak sam postoje KUPOVINA; PRODAJA; RAZMJENA da se osnuje jos jedan podforum npr ZRINJEVAC kud bi se micale riješene , tj zaključane teme.... sorry ak je več bilo... edit: trenutno je na prvoj strancici preodaje 10 lockanih tema....
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Stvarno ima puno tema bolje bi bilo da se teme brišu posebno lockane, jer su ili prodane ili su zaradile lock zbog kazne pa je bolje da se takve brišu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Mislim da brisanje takvih tema nije dobra stvar, iz razloga što baš u tim temama mogu biti i procjene, a na kraju i cijene nekih proizvoda iako su oni već prodani, pa se u takvim temama vide vrijednosti proizvoda... npr. prodana je 7600GT za 500kn, i poslije toga vidim 3-4 procjene iste kartice... (u kojima obično nakon 3,4 procjene svejedno iskrne neka cifra koja nije spomenuta u procjeni, već je vjerojatno već unaprijed zamišljena od strane prodavača...) ![]() ![]() Ali prijedlog da se osnuje četvrti podforum na tržnici (nebitno kakvog naziva) koji bi služio za pohranu lockanih tema (znači, prodano, odustano od prodaje, lokano zbog ne poštivanja pravila... itd..) je jako dobra ideja.... Dakle, u tom podforumu se bi lako i pregledno mogle naći cijene (vrijednost) nekih proizvoda koji su već po tim ciframa prodani... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ne brisati....samoimati podforum prodano...jer ovako imas i nekakav "threader rejting" kad vidis sta je prodavao i kako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|