|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Mini test: Thermalright HR03/R600 na 2900pro
Evo kako je koljega buljo bio skrt na rijecima i slikama, a na zhatjev Optika i nina, napravio sam mali testic ovog hladnjaka. Znaci radi se o Thermalright HR03/R600 namjenjenom hladjenju Ati 2900pro/xt serije grafa, na nasem trzistu nazalost trenutno nedostupan. http://www.thermalright.com/a_page/m..._hr03_r600.htm Grafa Ati 2900pro 512 ddr3 600/800 Vezano za moju malu nezgodu zvanu TypeR, testiranje je obavljeno kod nina na njegovom kompu ![]() Q6600@3,0 Asus P5K-E WiFi Ballistix 1000 4-4-4-9 Seasonic S12II 430w (non cvrch edition) Seagate 400w Montiranje nije komplicirano, makar ima dosta dijelova. Vec smo navikli na ovakve uzasne scene prilikom skidanja hladnjaka, bilo Ati ili Nvidia, nisu normalni, ko bubreg u loju. Jel dovoljno ispoliran? k`o pi****o oko hehehMontaza k`o montaza opa, evo je u ninovoj kanti sa 14 cm Sharkoonovim ventom Testovi: Default grafa na 600/800, Sharkoon na 7v, necujan na 800rpm. 3dmark06 i temperature:
.:S:T:A:L:K:E:R:. . :2 u ocekivanju ![]() nema vise zippacha ......Zadnje izmijenjeno od: zippo. 15.11.2007. u 00:31. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
herr Flick
|
Lagani oc na 650/850, Sharkoon i dalje na 7v, 800rpm. Kako nisam sklon oc-ati grafu, nino (kurwa ) je iskoristio priliku i dok sam morao doma jer je dosao monter za Optimu, on je digao frekve na XT model.Znaci grafa na 742/920, Sharkoon na 12v, 1200rpm, cuje se ali samo strujanje zraka. Sto rec, rezulatati su impresivni. Grafa na idle ![]() U odnosu na box hladnjak temperature su smanjene cca 15c sto je odlicno, ali najveci dobitak je cudna tisina sada, nema turbomlaznog pogona kad grafa krene u 3d bitke. Obzirom da me je cooler kostao oko 280kn, zadovoljan sam u potpunosti, te bi preporucio svakom. Ocjena 9/10. Nije cista desetka jer sada hladnjak sa ventom zauzima sve slotove ispod grafe. Makar ih ne koristim ali postoji i drugi nacin montaze koji je izveo buljo.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#4 |
|
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nice review coolera, a ni reze nisu loše ![]() Što kaže Type R, kad ćemo obaviti, već prije, ugovoreno komadanje ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
herr Flick
|
Citiraj:
instalaciju sam obavio ja a testiranja nino zbog slucaja Type R ![]() kao sto se iz njegovog posta vidi obavljao je visinske pripreme prije napora koji su ga cekali ![]() R je u Zg, trenutno u Pusci kod zderonje a sutra ce mu staviti kriz i amen u HGSpotu. Ako bude sve 5 trajno cu ugostiti jednog Chufteca 650w ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Cak sam na vrhu dobio i titulu sponzora ![]() Strava od coolera samo mi ne otvara pola slika pa da nije to mozda hajper povuko zasobom ? ![]() Naravno da ce biti uvrsten u onaj topic. Zahvala u ime svih ![]() edit. Bilo bi kulturno ispraviti neke greske poput jako snaznog Seagate diska te ogromnog ventilatora na grafi ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
herr Flick
|
Citiraj:
![]() aaaaaaaa jos jedan subverzivni Hajper group element , cek, cekthks na upozorenju, pregledat cu linkove ![]() @edit linkovi ispravljeni i "olaksani" osim jednog koji je kod nina na kompu, sredit cu i to cim prije
.:S:T:A:L:K:E:R:. . :2 u ocekivanju ![]() nema vise zippacha ......Zadnje izmijenjeno od: zippo. 14.11.2007. u 23:26. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Rado bi ja to napravio prije samo što to nije to jer nemogu vent na cooler stavit a nitko nema za prodat Freezer 7 pro. ![]() Vidjeli ste i sami kak meni stoji vent. Inače kod mene su temp u idleu 50/46, navečer i manje, s tim da vent puše po cca 1 i pol pajpi od njih 6. ![]()
|
|
|
#10 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
|
|