|
![]() |
#1 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Mini test: Thermalright HR03/R600 na 2900pro
Evo kako je koljega buljo bio skrt na rijecima i slikama, a na zhatjev Optika i nina, napravio sam mali testic ovog hladnjaka. Znaci radi se o Thermalright HR03/R600 namjenjenom hladjenju Ati 2900pro/xt serije grafa, na nasem trzistu nazalost trenutno nedostupan. http://www.thermalright.com/a_page/m..._hr03_r600.htm Grafa Ati 2900pro 512 ddr3 600/800 Vezano za moju malu nezgodu zvanu TypeR, testiranje je obavljeno kod nina na njegovom kompu ![]() Q6600@3,0 Asus P5K-E WiFi Ballistix 1000 4-4-4-9 Seasonic S12II 430w (non cvrch edition) Seagate 400w Montiranje nije komplicirano, makar ima dosta dijelova. ![]() ![]() Vec smo navikli na ovakve uzasne scene prilikom skidanja hladnjaka, bilo Ati ili Nvidia, nisu normalni, ko bubreg u loju. ![]() Jel dovoljno ispoliran? ![]() Montaza k`o montaza opa, evo je u ninovoj kanti sa 14 cm Sharkoonovim ventom ![]() ![]() Testovi: Default grafa na 600/800, Sharkoon na 7v, necujan na 800rpm. 3dmark06 i temperature: ![]() ![]() ![]()
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 14.11.2007. u 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
|
Lagani oc na 650/850, Sharkoon i dalje na 7v, 800rpm. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kako nisam sklon oc-ati grafu, nino (kurwa ![]() Znaci grafa na 742/920, Sharkoon na 12v, 1200rpm, cuje se ali samo strujanje zraka. Sto rec, rezulatati su impresivni. ![]() ![]() ![]() ![]() Grafa na idle ![]() ![]() ![]() U odnosu na box hladnjak temperature su smanjene cca 15c sto je odlicno, ali najveci dobitak je cudna tisina sada, nema turbomlaznog pogona kad grafa krene u 3d bitke. Obzirom da me je cooler kostao oko 280kn, zadovoljan sam u potpunosti, te bi preporucio svakom. Ocjena 9/10. Nije cista desetka jer sada hladnjak sa ventom zauzima sve slotove ispod grafe. Makar ih ne koristim ali postoji i drugi nacin montaze koji je izveo buljo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nice review coolera, a ni reze nisu loše ![]() Što kaže Type R, kad ćemo obaviti, već prije, ugovoreno komadanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
herr Flick
|
Citiraj:
instalaciju sam obavio ja a testiranja nino zbog slucaja Type R ![]() kao sto se iz njegovog posta vidi obavljao je visinske pripreme prije napora koji su ga cekali ![]() R je u Zg, trenutno u Pusci kod zderonje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Cak sam na vrhu dobio i titulu sponzora ![]() Strava od coolera samo mi ne otvara pola slika pa da nije to mozda hajper povuko zasobom ? ![]() Naravno da ce biti uvrsten u onaj topic. Zahvala u ime svih ![]() edit. Bilo bi kulturno ispraviti neke greske poput jako snaznog Seagate diska te ogromnog ventilatora na grafi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() aaaaaaaa jos jedan subverzivni Hajper group element ![]() thks na upozorenju, pregledat cu linkove ![]() @edit linkovi ispravljeni i "olaksani" osim jednog koji je kod nina na kompu, sredit cu i to cim prije
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 14.11.2007. u 22:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Rado bi ja to napravio prije samo što to nije to jer nemogu vent na cooler stavit a nitko nema za prodat Freezer 7 pro. ![]() Vidjeli ste i sami kak meni stoji vent. Inače kod mene su temp u idleu 50/46, navečer i manje, s tim da vent puše po cca 1 i pol pajpi od njih 6. ![]()
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |