|
![]() |
#784 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
heheh, meni sve radi ok. samo sam se danas malo zabrinuo kad mi je izbacio poruku dal zelim da mi on sam automatski konfiguraciju napravi jer je od zadnji put nesto mijenjano od hardwarea (a u biti nije), i ja normalno kliknem no, ude on u igu i pocne onako malo stekat, primijetim da to nije to, nakon 2 min igre je sve doslo na svoje i sad vise nista ne izbacuje.... a multy slabo igram jer su skoro svi serveri na koje se probam spojit puni ![]() nego malo sam zapeo u sp... ![]() kad sam sniper (sniperska misija) i moram cekat da me moj helic pokupi, vise neznam di bi stao, nakon nekog vremena ih se skupi mali milion i uvijek me ubiju, dodem do helica i frajer me ubije, sljedeci put auto eksplodira i ubije me... vec sam lud ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja sam igrom jednostavno odusevljen ![]() I sp i mp su odlicni,zbilja na razini. Grafika i optimiziranost da ne pricam...Ma odlicno svaka cast ljudima iz activision-a ![]() Sranje opet cu se navuc na to igranje :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Kolko sam ja skužio važno ti je da pokokaš onih par kaj popadaju iz helića( 4 helića x 4 čovjeka) jer oni se naseru baš tam kod tvog Srg. i onda je kasnije za***ano kad oš doć do njega i odnjest ga u helić, a oni pucaju po tebi, a još ovi ostali dolaze ko da ih ima ko Rusa (a jesu) ![]() Btw. da odfuraš lika u helić imaš oko minutu zeita. Šatro nema dovoljno benge helić -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
prezadovoljan sam igrom...igrao jucer do 5 ujutro a onda 3 sata sna i na posao...ne moram ni rec da nakon martinja i cod4 vam se svi sklanjaju s puta kad vas vide...doduse vec sam poludio od vrazjih bombi, uzivim se i nikako da stisnem botun ![]() i imam jedno pitance, imam problema s performansama...instalirao sam sve nove drivere, zakrpe win updejtove, preso s viste na normalni xp, dodao jos gigu rama na ovu konfu iz siga, a igra se cudno ponasa...kao da frejmovi nestaju...ono, ides okolo, prvo lik trckara kao da cijelo vrijeme trci s lijevom nogom, cijela slika osim vojnika ponekad zna nestati na milisekundu i u nocnim misijama ili onoj kada letis s helicem i pokusavas sprijeciti nuklearku, su gotoo neigrive...nema veze ako smanjim rezu, iskopcam sve, stavim na low...dobijem nesto bolji frame ali i dalje hoda ko da ima metlu...uglavnom, vecina misija je takva, dok neke rade sasvim glatko...(60>fps) tako da mi stvarno nije jasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
hmmm...hvala na savjetu, bolje ali dosta cudno za igrati...ne trzucka vise, frame skocio na igrivo, ali sada definitivno fale frejmovi, i hoda kao da ima dvije lijeve noge i cesce blinkne slika... edit: ovo igrivo pod navodnike, cernobil je ok osim sto mi fali vsaki drugi frejm...u gradu i dalje neigrivo ,ali ne trza vise kada pomicem misa u meniju ![]() postavke su 1680x1050, 4xAA i 16xAF, texture na extreme, sjene i dynamic light off, ostalo na normal i on...mislim da nebi trebala raditi problema posto gears of war radi bez frke.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nakon početnih problema sa Steamom uspio sam pokrenuti COD4. Od svih spomenutih priča mogu potvrditi odličnu grafiku, SP igrivost te kratkoću istog. MP za sada čeka nekoliko patcheva, a bogme i bildanje XP-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Cek jel itko uspio world detail staviti na vise od normal?? Meni samo daje low i normal? Pih kompicu se zaheb dogodio, kad je izasao iz MP-a promijenio je nick samo pobrisao prijasnje ime i upisao novo i sada kaze da nema vise nis.. kao da je izgubio sve levele??? ono WTF ![]() Inace ja igram na 1280x1024 Iskljucene opcije: AA, AF, Vsync, Smooth edges sve ostalo ukljuceno i na konstantnih 125fps-a se vrti ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
COD 4 problem sa rezolucijom
problem je sljedeći:niti jedna rezolucija nece da mi radi,u multi playeru, osim 800x600, a u singleplayeru rade sve pa sad mi nije jasno sta da radin.Ekran je Dell 2407 wfp-hc.Driveri su najnoviji |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
1. ugasi xfire 2. rucno promjeni rezoluciju u cfg-u ...Dakle path do igre/players/profiles/ime/config_mp.cfg -otvoriti u wordpadu/notpadu i sa CTRL+F naci r_mode i postaviti na zeljenu rezoluciju npr.: seta r_mode "1680x1050" |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
sto da napisem ?!
|
http://img443.imageshack.us/img443/959/blablawk0.jpg dali je moguce da je xfire krivac i za to ?! jer mi se pojavljuje kad je xf upaljen... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
---
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
To se i meni pojavljuje cijelo vrijeme ali se ne obazirem samo stisnem NO i udem u igru....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
zeljac,pogledaj dali ti je config_mp na read only,ako je makni rid onli sa njega
![]() |
#804 |
P.E.B.K.A.C.
|
@Kefa slabo te vidim po serverima nije da si toliko zaposlen?? puno reklamacija?? nekvalitetna roba?? ![]() Si si slozio CoD4?? pa da uletis na par ovih servera sto su stavili.... ![]() ![]() @Zeljac ja mislim da mi se to pojavljuje radi spaljenog Intelovog proca jer dok nis ne radis on smanji mnozitelja sa 7 na 6 pa i radi na manje Mhz-a (ala kao sparas struju spasavas zemlju od globalnog zatopljenja i slicno) a onda call zabrije da sam promijenio proc pa me pita da li zelim default setting-se... Bar mislim da je tako ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |