|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Preporuka venta za napajanje i kilera za proc
E daj te mi preporučite nekakve tihe kolere za proc Intel P4 1.8 @2.4 i napajanje 300W neznam koja marka I kaj neju ti ventovi i kileri bili skuplji od 150 jedan Dajte mi odmah i link gde ih ima ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Kakvi kileri:confused: Kiler je radijator i služi za hlađenje vode u vodenom hlađenju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Nego kaj će ti ventilator za napajanje? Zadnje izmijenjeno od: rendula. 20.02.2004. u 19:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Ice malo previše ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Hehe, malo previše vinćeka.. hik ![]()
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Magister Mundi sum!
|
a ne ne , ja ne pijem nič alkoholnoga maker sam zagorec , ja sam nova generacija zagoraca koji pijeju samo prirodni sok i nič drugo A da preformuliram piatnje Jedan tihi cooler za moj proc iz siga i jedan tihi vent( ili kak god se več zove) za moje hmm nemam pojma koje ime napajanj od 300W i da je jedan kom do 150kn ![]()
![]() |
#9 |
Registered User
|
Ventilator u napajanju nemoj mijenjati (osim ak nije krepao ofkors) jer nećeš valjda dati više para za ventilator nego za napajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Magister Mundi sum!
|
Ma moral bi ga promeniti , više nemrem igrati igrice na kompu u miru je imam nekakav TT vent koji prilikom delanja proizvodi buku od "samo" 45 decibela ![]() a onaj prvi koji sam imal kaj je tiho delal je riknhul bil nakon 4 meseca pa je ružil ko parna lokomotiva ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() Isto kak ja v školi moram furt čitati štokavski i čakavski. Hebeš te knjige , pogotovo one na čakavskom , za knjigu od cca 200 sranic bi mi trebalo oko sat i pol , ali onda još 5 sati za prevod ![]() ![]() inače ja sam tu glavni promotor kajkavštine (uz mitzeka naravno) tak da osim da nafčiš se o kompovima i djelovima usput nafčiš i nekaj zagorskog i sličnih narječja ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Gabre2 kaj si se ti napalio na kaj? KAJ,KAJ,KAJKAJKAJ... ![]()
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Kakav gmo, kakva kemija, 100% voće i šećer, čuvani u finoj drvenoj bačvi koja je u novookrečenoj kleti! jel perferiraš crni ili bijeli sok? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Meni je zagorsko vino odlično. Pogotovo ono domače. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ima itekakovih razlika od brega do brega, preko kljeti do podrumara i brige o Bogovskoj kaplici ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Magister Mundi sum!
|
hehe , pazite ovo , s ventova i kolera smo došli na vino ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|