Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.11.2007., 17:52   #1
Hrubi
Premium
Moj komp

Hrubi's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Pioneer DV-300 sporo "dizanje"

Kupio neki dan doticni player i jako sam zadovoljan kvalitetom slike,ali me cudi da mu treba barem 5 sec.da se upali nakon sto stisnem Power button.Jel to normalno?
Hrubi je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2007., 18:28   #2
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
To je normalno kod svih novih Pioneer modela, isto tako i moj 490V 5-6 sec. dok se upali.
Oglas

Oglas
Staro 12.11.2007., 18:29   #3
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Imam isti player i tako je i kod mene.Nije za pohvalit,ali ipak je bitnije da su slika i zvuk ok.
Staro 12.11.2007., 22:22   #4
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Ja imam DV-400VS i isto je i kod mene...malo blesavo,tj jako blesavo i u pocetku iritantno...ali šta je tu je,player je kvalitetan i radi presuper...

Slično ti je i s LCD TV-om,moj philips se budi nakon 3-4 sec tek...zna biti i 5...
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2007., 22:36   #5
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
to ti je tako kada imaš ispravan i kvalitetan player... vivax je stalno u standby-u i naravno da se instant pali, dok muški player ima boot time dok digne sve elemente

p.s. ne znam jesi skužio ali kada slušaš audio cedeje onda se gase video circuits tako da ne smetaju signalu... to vivax nema recimo
syss je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2007., 08:43   #6
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Kod mene se isto LCD Philips budi za 5 sec. to je normalno dok zagrije neonske lampe u pozadini.
Staro 13.11.2007., 09:50   #7
acer
Whatever :)
Moj komp

acer's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
I mojem Pioneer DV-393 dvd/divx playeru treba cca 5-6 sec da se izbuta.

GIGABYTE B450 AORUS PRO
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
GEIL Evo Spear AMD GASB416GB3200C16ADC, DDR4 3200MHz, kit 2x8GB
Kingston NVMe M.2, 1TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
27" Philips
Brother HL-2240
Das Keyboard 4 Professional, MX brown
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64

acer je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2007., 10:28   #8
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Izgleda da nam fali memorije ili brzi diskovi.........
Staro 13.11.2007., 12:04   #9
Hrubi
Premium
Moj komp

Hrubi's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
to ti je tako kada imaš ispravan i kvalitetan player... vivax je stalno u standby-u i naravno da se instant pali, dok muški player ima boot time dok digne sve elemente

p.s. ne znam jesi skužio ali kada slušaš audio cedeje onda se gase video circuits tako da ne smetaju signalu... to vivax nema recimo
nisam slusao audio jos na njemu,a tak i tak nemam doma ni jedan audio cd
Staro 13.11.2007., 12:10   #10
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ma ne buš čuo neku razliku, ali sam morao napomenut
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.11.2007., 12:31   #11
Hrubi
Premium
Moj komp

Hrubi's Avatar

evo skuzio jednu stvar koja me pomalo iritira.Naime kad ubacim DVD na kojem su zaprzene MP3ce i Divx spotovi,player me odma na pocetka pita sta hocu da svira,Divx ili MP3,i ja sad stisnem MP3 i one sviraju,ali kad otvorim folder u kojem su spotovi folder izgleda prazan,znaci player svira samo MP3ce.I kako da ja sad dodjem do svojih spotova a da ne vadim i ponovno ubacivam DVD u player?
Staro 13.11.2007., 13:23   #12
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:

a koliko vivaxa kupis za taj pioneer

sve ima svoje zasto i zato.... al ja npr nisam nikada razumio kako dvd recorder ima boot time od nekih cca 7 sec a kosta 10 000kn.... pricam o pioneeru jel

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2007., 13:34   #13
pinj
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Imam ja pitanja, da ne otvaram novu temu.
Jesu li rjeseni problemi s trzanjem slike kad se prikazu titlovi na divixu?
Cito sam da ljudi imaju s tim problema, ne znam dal neki firmware to rjesava.

Imam sony DAV-S550 kucno kino s 5+1 zvucnicima. To je odlicno al staro 5-6 god. pa nema divx i neke jos formate. Ovaj Pioneer nema 5.1 audio ulaz, pa jel mogu ja povezat ta dva playera. Znaci iz sonya ide u telku i zvucnike, a DVD vrtim u Pioneeru??
pinj je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2007., 13:54   #14
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
a koliko vivaxa kupis za taj pioneer

sve ima svoje zasto i zato.... al ja npr nisam nikada razumio kako dvd recorder ima boot time od nekih cca 7 sec a kosta 10 000kn.... pricam o pioneeru jel
daj pljusnut ću te
Staro 28.01.2008., 15:55   #15
banky
Premium

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor pinj Pregled postova
Imam ja pitanja, da ne otvaram novu temu.
Jesu li rjeseni problemi s trzanjem slike kad se prikazu titlovi na divixu?
Cito sam da ljudi imaju s tim problema, ne znam dal neki firmware to rjesava.
Nije nista rijeseno i to je najveci problem ovog playera, hebote 5 sec paljenja, ljudi pricaju kao da cekaju 5 min.
Player je vrhunski za DVd-e, ali za divx je banana. Da sam znao ne bi ga uzeo.
banky je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2008., 18:11   #16
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

zato se zove dvd player, a ne divx player
Staro 29.01.2008., 20:29   #17
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
zato se zove dvd player, a ne divx player
Very funny

Fakat sam pratio forum i stalno vidim da se pioneer diže u nebesa. Rikne mi jedan od tri dvd playera u stanu i ajd baš da vidimo to čudo. Kupim ja dv-300 i sa točke gledišta da većinom gledam divxe, ustanovim da je player govno. Ubacim disk Heroesa, odaberem epizodu 10, on šiba titl od prve. Wtf??? Nazivi AVI i srt fajla su identični. Čitam manual, kad tamo piše "Naziv datoteke filma se mora ponoviti na početku naziva datoteke za vanjske podnaslove datoteka." A kod mene piše ovako; Heroes - s01e10 - Six months ago. Dakle, govno je vidilo da na početku piše Heroes i zaključilo da su svi titlovi identični. Ajde, klikanjem po tipki subtitles na daljinskom, dođem do titla. Glupo, da glupo, retardirano, ali proradi. Ali razlog zbog kojeg sam ga proglasio ultimativnim govnom je taj što, pazi sad, on može pročitati samo 10 titlova. Hebe se njemu što Heroesa na jednom disku ima 11 a na drugom 12 epizoda. Ubacio sam i moddani firmware s neta u njega al isti qrac. Najobičniji vivax od 199kn nema nijednog od gore navedenih problema. Baš sam budala, trebao sam uzet quadro 933 u koji možeš ubost i usb stick i koji neće imat problema s titlovima i još bi mi ostalo 150kn u džepu. Jedina dobra stvar s tim pioneerom je što ima 25 mjeseci garancije. I dobro, kad se gleda DVD video, slika je fakat ok. Ali definitivno ostaje gorak okus kad vidiš šta jeftinija i podcjenjivanija konkurencija nudi a šta sam dobio. Govno.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2008., 22:00   #18
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

naravno da je funny... došao si mi uspoređivati pioneer i vivavx DVD playere. meni recimo uopće ne treba reporodukcija divx-a, a želim kvalitetan player i kaj ćemo sad?

to je tako kada se ljudi zadovoljavaju isključivo kvantitetom... ista priča sa mp3cama, divx-ima i svim inferiornim "modernim" formatima.
Staro 30.01.2008., 01:11   #19
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
moj pajo 696 isto ima 3-4s do paljenja. ne smeta me jer sve radi kak spada.

@fanATIk; sretno ti bilo sa quadrom 933. imal sam ga, smece.

gamer je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2008., 01:29   #20
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Ja sam isto kad sam uzimao sad nedavno novi DVD player gledao sto uzeti i nakraju opet uzeo philipsa. Gledao sam tog pioneera i mozda sam ga trebao uzeti, al ono... Nema USBa i to me iritiralo. USB na DVD playeru je najgenijalnija i najbolja stvar IKAD izmisljena .

Tak da evo mogu mu dati preporuke. Nema problema sa titlovima, brzo boota, nije izbirljiv i kosta 500 injak kuna sto mislim da nije previse.

http://www.son-video.com/Rayons/Home...DVP5160_TG.jpg

i jos je fancy

a vas tu kaj hvalite qvadro, provox, vivax sve treba zakljucat u pevec .
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2008., 01:48   #21
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Ja sam isto kad sam uzimao sad nedavno novi DVD player gledao sto uzeti i nakraju opet uzeo philipsa. Gledao sam tog pioneera i mozda sam ga trebao uzeti, al ono... Nema USBa i to me iritiralo. USB na DVD playeru je najgenijalnija i najbolja stvar IKAD izmisljena .

Tak da evo mogu mu dati preporuke. Nema problema sa titlovima, brzo boota, nije izbirljiv i kosta 500 injak kuna sto mislim da nije previse.

http://www.son-video.com/Rayons/Home...DVP5160_TG.jpg

i jos je fancy

a vas tu kaj hvalite qvadro, provox, vivax sve treba zakljucat u pevec .
kaj ti radis tu? bjez radit zvucnike!

potpisujem ovo za pevec!

ides, phily fakat zgleda fancy...al moj pajo je ljepsi!
si probao upogonit to na neko pojacalo il' slicno?
kakav zvuk ima za te pare(naravno govorim o mp3-icama i slicno)?

gamer je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2008., 03:00   #22
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

hvala bogu da je na pojacalu i tannoykama

Zvuk je cak i mrvu bolji nego na starom philiju. Naravno pricamo o audio CDima, a ne o empetricama

A sto se zvucnika tice evo 7 ruka kita se susi i jos nisam zadovoljan. Polako ali sigurno ide. Ak mi nakon 10 ruka nece biti zadovoljavajuce onda gore pucam reljefni ili ih oblacim u tkaninu.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2008., 09:46   #23
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Ja imam dva pioneera i dvd snimac samsung, ovaj novi pioneer 490v se dize 5-6 sekundi cita sve formate dok ovaj stariji trenutno sve odraduje i cita samo dvd sto se meni licno svida jer divx mi je glupost, danas je kakse presnimiti dvd nego se zezati i kodirati film a i medij kosta skoro isto.
Neznam samo sta se vama svida kada dvd ima USB meni je to glupo ko noc, hajde da to ima reciver ima logike utaknes i slusas mp3 ali dvd pa zar nije lakse staviti cd i slusati cak se cd sa mp3 moze kupiti jeftino a kupi usb sa mp3 hoces malo sutra.
Kod mene tv philips ima usb i ja to ponekad iskoristim da pregledam slike sa foto aparata ili sl mada sve rijede ali kad vec ima neka ga.
Staro 30.01.2008., 12:59   #24
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

@fleks... novi pajo dv-600 ima 1080p upscale i front usb koji guta i mobilne diskove.
Staro 30.01.2008., 17:24   #25
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
naravno da je funny... došao si mi uspoređivati pioneer i vivavx DVD playere. meni recimo uopće ne treba reporodukcija divx-a, a želim kvalitetan player i kaj ćemo sad?
Nikaj. I ja sam htio kvalitetan player. I kupio pajonira. Tebi ne treba reprodukcija divx-a al vidiš, meni treba. A na kućištu pajonira lijepo piše da ima podršku za divx. I onda sam ja čudan što očekujem da reprodukciju istih odrađuje kak spada??? Mda...

Citiraj:
to je tako kada se ljudi zadovoljavaju isključivo kvantitetom... ista priča sa mp3cama, divx-ima i svim inferiornim "modernim" formatima.
Možeš ti pričat o inferiornosti formata koliko hoćeš al oni su realnost. Pretpostavljam da ti često viđaš ljude koji nose discman oko pojasa. Ja ne, uredno svi slušaju MPtrice s privjesaka.

Nisam rekao da ću kupit quadro, ostavljam pajonirca, netreba mi i četvrti dvd player u stanu. Spike o ključanju u pevec, quadro je smeće možda i stoje, ali da je taj pajonirac poluproizvod, definitvno je. I to skupo plaćen poluproizvod. Kako drugačije objasniti da je vivax softverski dvije generacije ispred. Pa prvi divx player što sam ga kupio prije nekoliko godina je mogao to što pajo danas nemože.
Što se tiče usb utora, neznam kak nekom može smetat. Slažem se s fleksom, definitvno najbolja stvar. Ne kodiram video u divx nego koristim blagodati interneta. Kad skineš epizodu neke serije s neta, baciš ju na stik i ubodeš. Nemoram pržit cd.

Bome sam trebao ubost fleksovog philipsa za 450kn ili čak jači model dvp5960 koji ima i usb i 1080 upscaling za 540kn. Ne, ja htio pajonira...

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 30.01.2008. u 17:39.
Staro 30.01.2008., 18:33   #26
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

gle ajmo to ovako postaviti...

pioneer ima jedno 10-20 stvari u kojima prednjači ispred kineskog rebrandiranog dreqa, dok sa druge strane dreq guta sve živo jer je popularno mu jahat po firmware-u.

znači nogometno govoreći rezultat je negdje 15:1 i onda je pioneer poluproizvod? oke.

nisam nigdje osporavao da su novi kompresirani formati ne-realni, samo je to jedna od onih realnosti u kojoj ja ne želim sudjelovati. mp3 je imho format koji svira dok se pije i tipka po kompu ili stoji u koloni na ljubljanskoj, da ne pričam kako se 40mb audio zapisa svede na 3mb. divx isto tako... nisam budala da se ložim sa nekih 600-700mb kompresiranog zapisa na opremi kaj sam skupljao godinama i još koju imam za otplatu.

sve je ovo nhf naravno, ti imaš 200gb divx-a i mp3ca, ja nemam... samo govorim kako pričaš gluposti sa "vivax ima 2 generacije bolji softver", da ima - u diznilendu. jer ako je mjerilo kvalitete uređaja njegov "softver" koji si ti u jednoj rečenici sveo isključivo na divx podršku, onda drž'te gaće holivudski glumci i dvd industrijo.
Staro 30.01.2008., 19:54   #27
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Ne, ajmo to ovako postaviti.
Pioneer ima dvaestak stvari po kojemu je ispred kineskog dreka. Dobro. Ja sam kupio player da na njemu gledam filmove, bilo dvd bilo divx, slušam mjuzu, bilo cd bilo mp3. I očekujem da to radi dobro. Pošto duplo jeftinija konkurencija to može. Nisam skužio što ti znači to jahanje po firmwareu. Za vivax nema (bar ja neznam) moddanih firmwarea dok za pioneera bogme ima. Ali i moddani pajo firmwarei ne mogu što može vivax. Dali ti misliš da je to normalno što pioneerovi inženjeri nisu sposobni ubacit još koji redak programskog koda u firmware pa da može pročitat cijeli naziv AVI fajla i po tome naći odgovarajući mu titl, i da li je normalno što nisu sposobni ubacit još pokoji redak istog i omogućit mu da učita više od 10 titlova? Ja sad ne pričam o kvaliteti ugrađenih komponenti koje su vjerojatno na strani pioneera (mada, budimo realni, i pioneeri crkavaju) nego pričam o detaljima koji se jednom pioneeru jednostavno nebi smjeli dogodit. Ako takve detalje u svome firmwareu ima jedno kinesko excello smeće unazad nekoliko godina, mislim da je presmješno da pioneer danas to nema.
Ovdje uopće nije riječ o tome dali je nekome ispod časti stavit divx u svoj teškom mukom stečeni i još otplaćivani player nego o tome da ako je player sposoban čitati divxe, da to radi na najbolji mogući način. Što pioneer dv-300 ne radi. I sam više volim gledati dvd nego divx, ali 99% divxa koje gledam su sf serije koje bi u hrvatskoj dočekao kroz jedno pet godina ili nikad. MPtrica, ako imam gigu. Ti veliš da ja pričam gluposti... Hm, prije bi to bio ti. Sve ovo što sam gore naveo uopće ne ide u prilog pioneerovoj softverskoj superiornosti. Osim ako mi ti ne nađeš dobar razlog za te manjkavosti. Jerbo ja ga zaista ne vidim. Vidim samo šlamperaj pioneerovih inženjera. Ponavljam, što se hardverske kvalitete tiče, stvari su vjerojatno na strani pioneera.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 30.01.2008., 21:49   #28
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

pa eto sam si potvrdio očigledno, a to je da se pioneer nalaže kao kompletniji proizvod i da "konkurencija" nudi poboljšanja jedino u vidu divx kompatibilnosti i reprodukcije.

iskreno mislim da pioneerovim inženjerima pucaju turci da li će njihov player podržavati divx kodiran sa mega-divx 0.2.2 video, audio-superior-mega 7.5 mp3 i .subtajtl ekstenzijom titl fajla. već vidim tim inženjera sa spindlom nasnimljenih codeca kako poboljšavaju divx kompatibilnost jednog 989avi

dvd player je dvd player, divx playback je dodatni feature dvd playera. ako ti se ta podrška ne sviđa - kupi excello ili dugačak vga kabel
Staro 30.01.2008., 22:54   #29
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Tu hebe lud zbunjenog. Ja potvrdio očigledno? Pioneer kompletniji proizvod? Ma gdje to?
Ti očito ne čitaš što sam ja napisao. Lijepo dokumentirane razloge si jednostavno ignorirao. Ti si izgleda malo zadrt što se tiče markica. Furaš se na ime bez obzira na njegovu funkcionalnost. Ja sam praktičar. Ako napišeš na proizvod da čita dvd, divx, wma, mp3, iz kojeg razloga to ne radi dobro pogotovo ako višestruko jeftinija konkurencija obavlja iste stvari bez problema. A problem nije u hardveru nego u softveru. Pa ak su im inženjeri već tak glupi, nek kupe jedan vivax, skinu mu firmware, iskopiraju ga i puknu u svoj proizvod. Ti sad mene uvjeravaš da je to kompletan proizvod iako sam ti naveo dobre razloge zašto nije. Ne kužim. To je kao da kupiš NAD pojačalo na kojem ne postoji volume potenciometar iz razloga što su inženjeri iz NAD-a odlučili da je glasnoća zvuka na koju je pojačalo namješteno idealna. To pojačalo bi i dalje hardverski bilo kvalitetan proizvod ali da bi to bilo idiotski, bi. Ja samo tvrdim da bi pioneer dv-300 bio potpun proizvod da mu softvare nije glup. Razloge ograničenosti pioneerovih softveraša fakat neznam. Ak su odlučili radit samo dvd player, nek zahebu onda ostale formate. Ili nek naprave podršku kak spada. I zato je to poluproizvod.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 30.01.2008., 22:58   #30
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Ja sam promjenio dvd playera vise nego neki gaca ovdje i mogu samo reci da kinesko govno je govno, to sto on cita sve zivo nije prednost jer cita jako kratko dok necrkne.
Imam Pioneer 525 star 4-5 godina koji i danas radi kao i prvi dan to sto necita Divx ili MP3 zivo mi se ***e imam drugi 490V koji cita sve zivo i jos niti jednom nije odbio poslusnost.
Audio opremu sam skupo platio da bih slusao neku kvazi muziku ili gledao kockice na LCD televizoru, shvatam da neko to voli pa neka izvoli za mene licno MP3 je dobar za kafane, auta i sl. neobaveznog slusanja a za ozbiljno slusanje nema sta da trazi pored CD-a ili SACD-a.
Licno neznam sta tebe ***e kod Pioneera dali to sto se pali 5 sec. pa nepalis ga 100 puta na dan, kod mene licno ovaj 490v radi cak i sa divxima kako treba bas sam veceras nasnimao od kolege na jedan dvd par filmova i sve radi za 5, svaki film ima svoj titl bez problema a ako te bas to zeza zaljepi titl na film i nema problema.
Stvarno neznam sta tebe toliko zeza, ali ako nemozes ziviti sa time prodaj Pioneer i kupi neko govance koje ce te formate koji te zanimaju vrtiti kako treba jos ce ti ostati love za gajbu pive.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno