|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Vista explorer se stalno rusi - pliz help jedva pisem ovo
Bok ljudovi, ja vas iskreno molim za pomoc. Evo od ovog paljenja mi se konstantno rusi explorer.exe svako malo. Kad se srusi, ponovno se upali al se opet rusi. Nisam nista instalirao. Jel se kome mozda vec dogadjalo? Putem Task managera sam uspio ovo pokrenut, a sad cu probat i skenirat komp. Pllliiiiz help. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
System restore? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Kod mene je bilo rješenje: 1. New Update za Kaspersky AV 7 2. Skeniranje virusa i ostalog smeće 3. Brisanje nametnika 4. Ponovo WIN funkcionira ali sam ga poslje pobrisa i instalira Vistu! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Hmmm. Dobro... Evo pitanje je vremena kad ce mu dojadit restartanje da se zbloka. Skeniram sve pa... Zbilja se konstantno rusi. Cudna stvar je sta ne priznaje reinstalaciju Viste. Uopce se ne moze. Stane na nekom erroru. Ne mogu niti formatirat drive sa Vistom. Kad idem na install tamo gdje je stara, onda moram spremit kao OLD oznaka. Onda imam samo 8GB mjesta. Instalirava se, al stane error i nece. Probao sam i na disk sa 30 gb slobodno, al nece. EDIT: Evo dosla mi je poruka: Logon process failed to create the security options dialog Failure-security options Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 12.11.2007. u 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Eto, nekako sam uspio rijesit. Sve sam resetirao, rucno gasio sve sta nema veze sa windowsima i idem polako palit. Hvala Baja dao si mi ideju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|