|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
geforce 8400M G sa 128 na 512
Pozzdrav. Nisam znao gdje da pitam pa evo možda najbolje ovdje. Kupio sam u hg spotu acer 5520G za nekih 6900 kuna u hg spotu. On ima grafičku geforce 8400M G koja radi grafičke na 128 rama memorije. Na naljepnici koja je na laptopu piše uz grafičku "up to 512mb". Pogledo sam u biosu....piše da radi na 128 i nije moguće to mjenjati na više niti manje. Jednostavno samo preskoči taj red u biosu kad listam, ne dozvoljava da dođem na njega. Npr kad idem pogledat za neku igru dal je mogu igrat na stranici http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest lijepo mi izbaci da mi grafička ima 512mb hehe..još da radi na toliko... zna netko kak bi se to moglo podići na 512? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Rucno ne mozes. Driveri to odradjuju automatski kada aplikaciji zatreba vise od 128MB memorije. I naravno, memorija se uzima od sistemske. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Bezveze ili ne, to nije novost. nVidia to zove TurboCache a ATI HyperMemory i koristi se vec od GeForce 6 serije (naravno, samo kod nekih modela, obicno notebook GPU-a i slabijih desktop GPU-a). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
jel to onda radi ko grafa od 512mb |
![]() |
![]() |
|
|