|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Win error;help!
Need help! Komp mi svaki dan buba ovu grešku: http://i26.photobucket.com/albums/c148/FiZor/Error.jpg Što bi moglo biti u pitanju, kako da riješim problem? Puno hvala unaprijed!
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ili imaš gamad ili ti je widows sprcan... Imaš izbor - pokušaj popravka windowsa ili odma format c: pa friška instalacija... Ja bi recimo napravio format iz jednostavnog razloga što sam suviše ljen tratiti vrijeme (friška instalacija traje 3-4 sata a popravak ovisno o problemima može potrajati i daleko više, a čak i nema garancije za uspjeh jer nekad nije moguće popraviti) - pa ti sam odluči... Ako ideš na popravak - svakako prvo preskenirati radi gamadi i to antivirus za zadnjim definicijama (svejedno je što koristiš avast, Avg, nod, clam...) onda spybot s&d pa onda Ad-aware SE i na kraju Combofix rootkit scanner (naravno podrazumjeva se da počistiš odgovarajućim postupcima sve što bilo koji od njih nađe za gamad) onda trebaš sa Baku ili nekim sličnim alatom pomesti registry od smeća i eventualno i repair iz konzole XPa izvrtiti ako treba (ako nakon svega ovoga još baca error) i ako to sve ne upali najbolje ti je napravit format... Inače preporučam da (ako možeš uopće) napraviš backup podataka i nabaviš drivere jer neki postupci popravaka mogu nehotice ubit windowse...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
FIZor jesi provao ugasit error reporting ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Puno hvala na pomoći! Fix instaliran, nadam se da sada bude sve oke, ako ne, dođem kukat ovdje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|