|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Przenje dvoslojnih medija
S kojim programom mogu pouzdano i sigurno sprziti dvd dvoslojni. Napominjem da se neradi o ilegali nego privatnim podacima. Imam Nero 6.30, medjutim izgleda da on nema mogucnost snimanja dvoslojnog medija. Stoga molim za pomoc. Help? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ima sigurno mogucnost. A sto ti tocno izbaci kad probas prziti na dvoslojni disk?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
VSO CopytoDVD, Nero 8 i sl. samo sto su komercialni mada imas i dosta dobrih besplatnih programa napr. CheetahDVD Burner.
![]() |
#5 |
Premium
|
Istalira nero 8 i pocea przit dl. Oba dva traxdata 8x dvoslojna na negdi 50% przenja crkla. Sad jeli to do nera ili? Je przin s ovom lg iz siga i nikad prije nisam ima problema, tj dotijedan dvd od 0.50 lp do nekoliko kuna je sprzila uredno, bez greske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Isto se meni dogodilo .. čini mi se da je do Traxdate .. pogotovo ak se radi o onim medijima kaj su dosta tamni odispod kak ovi kaj sam ja kupil .. kad sam jenoga pržil nakon cca 2% krepalo a drugog je jedva završil ... možda bi bilo bolje da probaš kakavog drugog proizvođača .. recimo Verbatim
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A ako je tako onda je do mdija. AKo prža nije vrisnula. Nabavi različitih vrsta medija i testiraj, ne ostaje ti drugo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|