|
![]() |
#632 | |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
1oo1 NooB
|
New Server---> ili -->
Tools--> Create game--->Call of Duty 4:MW Samo mu dodaj path do igre na kompu. Moraš imati igru instaliranu na kompu - obavezno!
Onda: Server---> New Server---> ili Tools--> Create game--->Call of Duty 4:MW Samo mu dodaj path do igre na kompu.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ja sam još na čekanju, slao sam mail u dućan i rekli su da bi mi kroz neka 4 sata mogli isporučiti igru. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
New Server---> ili
Tools--> Create game--->Call of Duty 4:MW Samo mu dodaj path do igre na kompu. |
u ase sam ja stavio pod cod1 i promijenio path tako da vodi do cod4
tako je najbolje |
Moraš imati igru instaliranu na kompu - obavezno!
Onda: Server---> New Server---> ili Tools--> Create game--->Call of Duty 4:MW Samo mu dodaj path do igre na kompu. |
u ase sam ja stavio pod cod1 i promijenio path tako da vodi do cod4
tako je najbolje |
![]() |
#640 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
U P...u M......u ne radi mi SP. Ali MP radi i već sam odključao snajper. SP pokrenem i na desetinku sekunde se nešto kao pojavi i nakon toga ništa. Jednostavno se ne pokrene niti mi daje obavjest da nešto ne štima. Prvi put sam instalirao bez PB i dx9.0c, pa napravio uninstal pa opet instal, ali sa PB i dx9.0c i isto mi se događa. Demo verzija je najnormalnije radila. ![]()
![]() |
#641 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Podigli smo privremeni CoD 4 server na: 85.114.38.26:28960 password: zecovi Unaprijed se ispricavamo zbog mogucih problema na serveru i zbog toga sto nije jos sve do kraja podeseno. Server je tu privremeno i u testnoj fazi. Hvala dumi sto je sredio server... Server je hostan u Hrvatskoj tako da su pingovi super... Svi su dobrodosli... Pozdrav od Rabbits clan-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 | |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Javi se na pm ako nisi rješija dosad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
MOze neko objasniti kako igrat mp???Imam PB ukljucen....i kad se spaja kaze da mi je punkbuster iskljucen udem u opcije kaze da je iskljucen probam ponovo nece....a kada stisnem PB enabled nigdje se ne pojavi apply... |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
kasnopaljeći Žderonje na PM kome treba mail od dućana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#659 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
pas masters, denuo sam cod4 u ase umjesto Swat4 al mi i dalje pokazuje swat 4 servere, a ja sam pre tup i pre lijen sam tražiti riješenje. Stoga pomoć, ajmo znate da vam treba topovskog mesa ![]() ![]() I da sp mi ne dela ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|