|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Raidmax Aurora 580w + ovo?
http://www.xoxide.com/raidmax-aurora-580w-psu.html Radi se o gore doticnom napajanju. Evo posto je frend iz Bosne i trenutno mu je dole situacija sa izborom i cijenom komponenti jako ogranicena pa sam mu ja ovdje kupio sljedece i poslao postom. Pitanje bi bilo koliko ovo napajanje valja i da li ce biti dosta za ovu masinu u svrhu stabilnosti i overclocka: MBO Gigabyte P35-S3R, IP35,ddr2 itd.. Cooler Artic Cooling Freezer 7pro Ram PC-6400 2x1024 ddr Kingmax 800mhz CPU: Intel DualCore E2160 ,1800mhz 1mb cache fsb 800mhz Graficka: Asus Radeon 2900xt 512ddr3 Decko misli klokat proc koliko moze izvuc ono 2.7-3.0ghz pa nas zanima oce li ovo napajanje uradit dobar posao ili ce zakazati? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
18 i 16a na 12v rejlu... pa to ima 580w kad ga spojiš na sli-3fazni napon + šećer na kraju u obliku 2900xt ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
E ***ga sad ne razumijem se bas u ta napajanja, pa ovo gore sto si mi napisao ne govori puno ![]() Sta oce li bit to ok, jel ima to napajanje dva ona 6pin izlaza sto idu u ovu graficku? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Corsair vx450W uzmi frendu. Stabilno, ok cijena za što nudi (dobro, veća je) ali vrlo kvalitetno. Nemoj uzeti Raidmax, pliz.
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa zbrojiš i to je to ![]() ma šta može dati, tko još normalan deklarira psu od 2 x 16a sa 580w... evo ti seasonic 550w daje 41a (iliti 4 x 18a). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Eeee....da ide to tako, ja bih još uvjek bio na fortronu BS (16A+15A = 24.75A ![]() Citiraj:
![]() Uglavnom, svašta proizvođači pišu...malo toga je istina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
i da ima 16+18 to je još uvijek premalo za 580W PSU jer tak nekaj ima otprilike neko pošteno 450W napajanje
![]() |
#14 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa ajde, nije to ni toliko malo koliko vi pokušavate prikazat ![]() Al slažem se da rađe da uzme gore navedeni VX ili šta slično. Btw. U mene je 2x18A, šta daje kombinirano 35A po manulu, odnosno 420W. Meni i više nego dobro za sada ![]()
![]() |
#15 |
Premium
|
Decki problem je u tome sto je njemu dole u Bosni izbor napajanja u tih par ducana sto moze uzet blago receno ogranicen... Bio je trazio malo i ponudili su mu ovo napajanje. Ali u svakom slucaju ako vi kazete da nece valjat za ovaj komp i overclock, reci cu mu da ne uzima. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|