|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
WD i Samsung - zastupnici i distributeri (ZG)
zna li itko koje su firme u ZGu generalni zastupnici i distributeri navedenih diskova? ja bi uzel jedan od ta dva, al od nekog službenog distributera tak da se ne moram za***avat s garancijama i drugim dućanima ak se (nedajbože) disku neš desi... zna li itko? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Ako ne grijesim, mislim da je zastupnik i za samsung i za WD --> Msan, odnosno maloprodaja ti je king-ict. Ali ne vidim gdje je tu problem sa garancijom, jer gotovo svi u roku dan-dva, ako ne i odmah daju zamjenski, Ve-mil i hgspot mislim da odmah daju zamjenu, Ovi manji tipa Links,Adm, Telebit, mozda imaju 2-3 dana da pogledaju u vlastitom servisu ili posalju zastupniku. Ali cak ako i kupis kod Msan-a opet ces morat cekati tih 2-3dana da ti njihov serviser to pogleda. Ja sam kupovao prije direktno jer sam imao vezu, pa su me dijelovi ispadali jeftinije, ali danas zaista nemas potrebe kupovat kod njih samo zbog garancije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
za samsung je msan za wd je nitel malo prodaja i neka firma nemrem se sjetiti imena za veleprodaju uglavnom vrata do vrata su ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|