|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Koji hard od 500 GB?
Brijem uzet hard od 500 GB pa me zanima koji bi mi preporučili. Hard bi koristio za skladištenje filmova i zike i za sad bi bio smješten u kučištu. Možda bi kroz neko vrijeme uzeo i eksterno kučište za njega. Uglavnom, 3,5" hard, sata sučelje, 500 GB, za skladištenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Svejedno je s obzirom da ti je za storage, uzmi onog kojeg nađeš najpovoljnije...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Pošto im je cijena praktički ista onda bi rađe išao na soluciju Samsung 500gb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
ja sam prije 5 dana uzeo 500gb WD za cca 820kn u telebitu i mogu reci da sam iznimno zadovoljan. Disk je necujan, manje se grije od druga dva harda koja imam u kucistu. Samsung od 160gb ima temp od 46-47 stupnjeva, maxtor je na 42-43, a WD je na hladnih 39 stupnjeva. To je radna temperatura nakon par sati, kad tek upalim komp, WD je na nekih 36-37, a ova druga dva su na 6-7 stupnjeva manje. U svakom slucaju moja preporuka ide WD-u od 500Gb. a mislim i da cu uskoro i ovog samsunga zamijeniti za nekog WD.
![]() |
#6 |
Registered User
|
Baš si i ja razmišljam ubosti 2 od 500. Koliko vidim u ADM-u se opet pojavila 500 AAKS serija WD-a ![]() Sad me jedino bocka to ili Hitachi 7K500 serija, za koju sam po netu čitao da je jako dobra što se pouzdanosti tiče gleda sata diskova (mislim dosta prdit po njemu ![]() Iako koliko vidim jedino tu seriju mogu naći u optimumu i dođe soma kunića a WD 830kn.... glup post br. 25 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovaj moj je isto AAKS serija. Pa ako vec kupujes 2 komada, uzmi u telebitu, jer u ADM dojdu 863kn a u telebitu je mislim 817.8 kn. Jedino ih nazovi da provjeris ako imaju na lageru. Znaci na 2 diska ustedis cca 90kn, taman da curu odvede na Cevape ![]() ![]() LOL
![]() |
#8 |
Registered User
|
Opa, pa znaš, nije ti to loša ideja ![]() ![]() ![]() PS. pa ne trebaju čevapi, piva je hrana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
O pouzdanosti današnjih diskova ne može govoriti ama baš nitko. Ona će se znati nakon 5 i više godina i to na malo većem broju primjeraka. Iako, i tada će rezultati biti netočni jer otkud možeš biti siguran da neki tamo dostavljač nije naletio na rupu na cesti ili ispustio koju kutiju pa zdrmao diskove koji su vrlo osjetljivi na treskanje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
I to što kažeš ![]() ![]() Možda zato Maxtori brzo crknu hehe ![]() Ma odo ja po WD ovih dana, trebo danas, ali iskrslo nešto drugo. Njego falja htjedoh reći u naginjanju ka WD ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
idem u London na tekmu pa neznam hoce li mi ostat kaj para, ali ak ostane uzet cu brijem: HDD WD Caviar SE 5000AAKS, 500 GB, SATA II, 16 MB, 3,5", 7.200 rpm kad se vec štedi za pivu, pogledaj u nitelu. tam je 800kn pa imaš za još koju pivicu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nitel je odma do uvoznika zato je najjeftiniji inace wd mi je jako prirastao srcu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|