|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
kupnja amd 3800+ x2 2.4ghz
bok ljudi trebam preporuku namjeravam kupit novu grafu(8800gt) a trenutacno imam procesor amd athlon 3soma+ 2.01ghz@2.3 pa mi svi govore da ne cu moci iskoristit grafu do kraja pa da zemem dual core uzel bi si 3800+ x2 2.4 ghz jel mi samo do tog procesora prima maticna ovo bu bilo kratkotrajno rijesenje a u 5. mjesecu bi uzel novu maticnu,procesor i jos rama trenutno imam gigu ddr pa onda jel se to isplati i ak ima netko rabljeni proc 3800+x2 ako prodaje nek se javi hvala!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Single Core 3800+ radi na 2,4 a x2 3800+ radi na 2Ghz dok x2 4600+ kuca na 2,4Ghz (govorim sad o s939 neznam dal je na AM2 isto jer nisi napisao koji je u pitanju) e sad dal se isplati to samo ti znaš... ![]() Meni se isplatilo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
|
AFAIK takvog nema... ![]() Makar nije niti bitno svaki x2 3800+ dual core ide (99,9% sigurno) na 2400 sa malo "tweakanja biosa" (često čak i bez ikakvog dizanja napona) pa je ionako nepotrebna diskusija... ![]()
![]() |
#8 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
wtf? naravno da ne.Po mojim ogranicenim spoznajama,NE postoji s754 dvojezgreni proc. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...icroprocessors |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
|
Nema s754 desktop dual core proceva, imaju Turioni x2 ali sad za njih trebaju ploče sa podrškom i sad neznam kako je to rhjješeno s njima...
![]() |
#10 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Dobro je da sam se napomenuo, nekako sam imao predosjećaj da će krenuti u ovom smjeru rasprava. Čuj, ili kupi barem 939 ploču, jer sa s754 si zaglavio tam di jesi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|