|
![]() |
#1 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() E narode poceo mi zujit vent na GPU, zuji kad upalim komp jedno minutu i onda prestane, ali posto ga i imam namjeru zamjenit s nekim boljim preporucite mi neki da ga mogu stavit i da naravno dobro hladi. btw probo sam ovaj podmazat i ocistit ali nije nista pomoglo i dalje zuji ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
|
Probaj naći "crystal orb" od thermaltakea
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||
Moderator
|
Gdje mogu Orba kupit? Gledo sam u Ve-mil, Links, HG-Spot cjeniku al ga nemaju. I kolka mu je cijena odprilike?
![]() |
![]() |
#5 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Imam ti ja jedan nekorišteni za 37kn. Ako te zanima javi se na PM ili 091 5276927.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Imas ga za kupit u Nobilisu na Trešnjevci za nekih 70 kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pa pitaj jel imaju dostavu, Zalman ZM50HP, jesi li razmišljao o tome?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Treba kaj skurit??
|
Pitaj u Lostu, oni ziher imaju dostavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
...
Citiraj:
to je isto neka pasivna mrcina ko onaj zm80 koji je isao na 9700pro od sapphira ultimate edition. A da odmah pitam. Dali bi neki papst od 80mm bio bolji od crystal orba??? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Premium
|
...
srky bas sam bio sad na hgsrotovom cjeniku. imaju neka 3 nova vga "hladila" odi pod hladnjake i vidit ces cijene sa plavom bojom(oni to oznacavaju NOVO)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Treba kaj skurit??
|
Re: ...
Citiraj:
![]() ZALMAN ZM80C-HP - BOG svih hladnjaka za grafulje ZALMAN ZM-OP1 - vent za ZM80C-HP Treba uzet ova dva Zalmana i da vidiš kombinaciju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Mislim da je onaj Artic Cooling dobar. Njega na sebi imaju Hightech 9800 i 9800Pro neke specijalne edicije i cooler je navodno bešuman a super hladi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ma uzmi Zalmana 80-tku, pukni pravi 120 mm vent na njega i da onda vidiš hlađenja (copyright by Isus). To ću ja isprobati, samo kad kapne koja para... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
Mislim da su im napajanja u samom vrhu čak bolja od Enermaxa. Na nekom testu koji sam jednom čitao su Zalman napajanja imala najstabilniji napon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
U kvragu sad sam pogledao cijene. 300W za 530kn, 400W za 920kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
Ma živi overkill. Uzmi AOpena 300W za 300 kn ako nemaš baš neku suludu zvijer i zaboravi da imaš napajanje. E,da. Sad gledam Enermaxovo napajanje 350 W koje ima zbroj 3.3 i 5 V railova 185 W, dok ovo moje 300W ima taj zbroj 200W. Nije mi jasno da me ubiješ...:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Treba kaj skurit??
|
Ja imam Zalmana na grafulji i puno je stabilnija. A napajanja su vjerojatno najtiša i daju stabilan napon. Samo su skupa do boli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
|
Same here, Zalmanov pasivac za grafu je fenomenalna stvar. Ali IMHO ne isplate se ta Zalmanova napajanja jer ja ovo svoje NE ČUJEM, a jeftinije je duplo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Treba kaj skurit??
|
Bogme je skupo. Ipak ću ostat pri svojih 300 cm... ovaj 300W šrot napajanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
ja sam svoj TT crystal orb kupio u onoj trgovini pored ve-mila ZA 70 Kn, sam sto su morali naruciti iz zagreba! Ps super radi , zapravo odlicno, SAM STO zuji ko luD!!za popitditi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|