|
![]() |
#1 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
Čišćenje cd-roma
e a mene zanima kad cd-rom pocne slabije citat i te spike kak da ga "uredim" da radi normale...al bez onih cd-a za čišćenje neg me zanima kak da ga nakon otvaranja "isčistim"? :clap:
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Izvadiš mu iznutrice, onda uzmeš štapić za čiščenje ušiju i uzmeš kap čarlija ili jara i onda fino LAGANO opereš leču (ono malo stakleno). Onda uzmeš drugi štapić i kap vode i opet po leči da makneš čarli ili jar ili šta več (ja osobno koristim G10). Pa onda još jedan štapić sa još kapi vode, pa još jedan, pa onda sa jednim suhim to fino obrišeš i vidi mali čita kao novi ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Poslušao sam tvoj savjet i u život vratio 7 godina stari LG 24× CDrom. Ja sam mislio da je unutra hrpetina elektronike i kojekakve leće, a kad tamo jedna mala i to je to. Oprao sam ju i natrag složio i radi ko nov. Ušparao sam cca 200kn koliko bi novi koštao, a ovaj sam ugradio u komp od starog. Njemu treba da bi mogao šah igrati. To je i jedino kaj igra i to smatra najpametnijom igrom i meni pere mozak kad vrtim NFS ili nešto slično. Thnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Čišćenje leče se radi sa benzinom ili špiritom. Dakle, imate li tih sredstva, valja izbjegavati vodu. Ono što svi griješe je da stave rakiju ili Aftersheve. To je lošije od vode jer je masno. Naravno da je najbolje koristiti posebna sredstva ali ta su skupa i nema ih svatko. Samo u servisima ali i to ne svim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|