|
![]() |
#511 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
8Mbit-a + MaxTv , da ja sam te bit će krivo shvatio . Konto sam da govoriš - ako imaš maxtv i 8 mbit-a da nemožeš dobit tu punu brzinu . Tu opet dolazi ono pitanje kvalitete parice ![]() Meni osobno netreba tih 16mbit-a ... ovih 8 je tu taman da se može downloadat i surfat bez problema ![]() |
|
![]() |
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ako je vama propusnost 12 odnosno 13 super je to... mene jos ocito nisu prebacili na adsl2+tako da radi toga... ali kontam si da se tu radi o jos nekim stvarima... dao bog da govorite isitnu da ce to sredit... jer kod mene je trenutna situacija takva kad se upali max tv 380max kad se zagasi 740 ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
totalno je 3.11. i ja jos uvijek imam 1Mbit... |
![]() |
![]() |
#514 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
eee niti kod mene nikakvih naznaka podizanja brzine. cekam ponedjeljak da ih zvrcnem... ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
DiĐej
|
Zvao sam dana SZK (btw, nisam niti cekao 5min, nemres bolivit) i pitam zenskicu sta je s povecanjem brzina. odgovorila mi je kao da su sad bili praznici, i neke finte na tu foru. Wow, cak i T-Comovci postuju dan Svih Svetih. Anyway takodjer je rekla da ukoliko mi do ponedeljka brzina ne bude povecana, da im se slobodno opet obratim... ![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#517 |
Premium
|
stvarno mi ovo sve polako ide na zivce... glumim neko strpljenje, ali sta mi vrijedi se i zivcirati kada mi to nece povecat brzinu... a stvari za skidat ko u prici 200kb nebi stvarno lose bilo... p***** jedni... |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
|
sa 1mbitom mozes skinut u 1mj oko 250gb sto imas preko 250gb stvari za skinut??? |
![]() |
![]() |
#519 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni je brzina umjesto 8MB po speedtestu 3660 sa Mariborom i upload 735 Svi ostali gradovi su ispod 3000, tako da ne znam dal su mi sigli brzinu ili ne Imam MaxTV Trebat ću ja njih zvrcun sutra!!! Danas mi se nisu javili Jel gubi linija bandwith ako je uključen MaxTV, ili je ista stvar bio on uključen (reciever) ili isključen?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#520 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
ccccc I na ovakvim banalnim topicima ne može bez nekulture i primitivizma ![]() btw. Još ništa od brzine ![]()
#521 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
|
ma ok je i 1mbit ali pazi... ako mi treba biti 2 onda znaci da bi gotovo 2x puta brze skinio neke stvari i time sebi ustedio vrijeme i otisao van, i sta ja znam zapio se negdje... pogotovo je to iritantno kad skidam igre s rapida i onda svakih 15 min moram staviti drugi rar da se skida... onako bi u istom vrimenu 2 rara skinio, a samim time i sve ostalo brze skinio... nije svtar u kvantitetu vec u kvlitetu =) |
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
|
Citao sam na drugim forumuma u vezi ove teme,takoder su dvojica zvala SZK i potvrdila kako bi do ponedjeljka svima trebalo biti povecano..jel imali su probleme s maxtv i mijenjanjem modema..sada su te stvari rijesene i sada se navodno ubrzano radi na povecavanju..koliko je to istina saznati cemo do ponedjeljka. ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
..ma to ti ja pricam ![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
klasika, čak mrvicu bolje od klasike. |
|
![]() |
![]() |
#530 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mislio sam dal skoči DL, a ne UL Jer ako mi je do loše linije, onda ću ukinut plačanje od ta 8mb i plačat im 3MB, jer to i zaslužujem
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#531 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
stil waitin :/ |
![]() |
![]() |
#532 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
911/130 to mi dizu tjedno po 100 kb/s ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
neko je negde opet spomenul da je i 1mb dosta .. ![]() ... al zakej bi ja recimo došel doma navečer .. vidim da ima nekakav novi film na netu i stavim ga skidati i moram čekati 2 sata a mogel bi ga skinuti za recimo 1 sat ili pola sata ... eto .. tome bi meni služile veče brzine ... ne skidam od 0-24 ali ak oču nekaj skinuti onda bi štel da netrebam čekati satima , danima , tjednima i mesecima ![]()
#536 | |
DiĐej
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#538 |
Premium
|
dobro decki mislim da bi bilo dosta OFFTOPIC-A za jedno vrijeme..prepucavajte se na PM ili na nekom drugom mjestu..nemojte da moderi i ovo zatvore ![]() |
![]() |
![]() |
|
|