|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
(rjeseno) cheking file system pri paljenju!
Svaki put kad palim komp, pojavi se plavi ekran i ova poruka: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: cvita. 03.11.2007. u 17:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Očito ti nekaj sa driverima ne valjda kad ti neće odraditi sken probj reinstalirati drivee za storage pa onda izvrti taj nesretni scandisk...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
a poceo mi je nakon sto ga resetiram na plavom ekranu, nakon provjere one, kad bi se trebo pojavit xp logo, pojavi se crni ekran, ja ga ugasim, ostavim 2-3 minute, i onda oce opet. druga stvar, kad mi upali windowse, pise mu error da nemoze ucitat daemon tools, da je file ostecen ili stavec i da radi toga pokrenem cheking.. Glupo mi je, ako je u tome problem, sto je to win tek sad obznanio, nakon 30 resetiranja. probam izbrisat ili uci u daemon i nece, pise isto da je:'' corrupted and unreadable''? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Češ... Češ... Mda... Hmm daj si pogledaj kablovinje od diska da ti nije nešto s njima, labavo uštekano ili nešto a ako nije probaj iz Safe moda drivere reinstalirati i skinuti deamone pa onda vidi kaj će se desiti...
![]() |
#5 |
Premium
|
kablove provjerio, sve ok kolko ja vidim, u safe mode nece uc, ispise onih puno slova i tu stane! bi li mu mozda pomogla reinstalacija windowsa (format za sada ne dolazi u obzir =))? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Cvita jesi ga provao stavit na disable Start > Run >CMD> i onda ga stavi na disable pomocu ove naredbe chkntfs /x i izad "x" stavi slovo od diska/particije....PS. izad x ide razmak pa slovo particije i dvi tocke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|