|
![]() |
#961 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jel zvao mozda netko sluzbu za korisnike? nije bas tak grozno, u zadnjih mjesec dana jedan dan u tjedan dana su problemi al evo izgleda da i tcom korisnici imaju problema makar nije mi jasno kakve veze ima tcom infrastruktura sa amisom, jedino ako ovi iz tcoma nisu napravili neko sranje u svim centralama (jel se to tak zove? ono di se amis spaja na tcom infrastrukturu) odjednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Hmmm.... ono, hebo im pas mate* ... ![]() Inace nesto se sarafi... izgleda da su slozili direktan link sa Iskonom, a onda preko njih i sa BNet-om, T-Scumom, Vodatelom, Carnetom... Probajte tracert na njih i uvjerite se. Pingovi 8-9 ms. Ajde bar nesto pohvalno... Ili to samo pokusavaju zakrpati situaciju!!??!!??
![]() |
#965 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kao sto rekoh sad su na neku foru povezani direktno s Iskonom / T-Scumom, medjutim ni njihova testna datoteka ne ide preko 50KB/s, iako je ping 9 ms. Dakle nije problem sa linkom prema van, bar sto se brzine tice. Kazem, samo me tjesi sto svi ISP-ovi imaju isto sranje. Zapravo, ne tjesi me... Jer kud god otisao ceka me isto sranje. Hebo im pas... pa ako nesto rade nek barem stave obavijest na stranicu, a ne ovako!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ovo je potpis... ![]() Zadnje izmijenjeno od: pigo1973. 02.11.2007. u 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo, i ja pizdim... ![]()
![]() |
#968 |
Premium
|
Jel im itko ikad poslao mail i pitao ih dali će ikada proći tjedan-dva a da nebude nekakvih problema? Dali se uopće možemo pouzdati u vezu, jer ovo što se događa zadnjih par mjeseci je zaista užasno. Totalno sam izgubio povjerenje i sigurnost stabilne veze...
![]() |
#969 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
|
![]() |
#971 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Znači nisam jedini koji ima te probleme.... Onda dobro, (nije al jbg) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Premium
|
E ljudi dok čekamo bolje dane, jer se vi spajate preko ppoe konekcije? ili vam je LAN ujedno i internet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Premium
|
![]() Dobra stara vremena... modernog 56k modema i pentiuma 133 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
1oo1 NooB
|
Vidjeh te, htjedoh ali sranje od pinga do neba.... ![]() Sada trenutno je ovako: ![]() Valjda bu zdržalo i kasnije kad bude veče opterečenje.... ![]() Nego gledam i druge ISP-ove - luduju ljudi isto ko i mi - veza u banani, ping do neba... Možda se neki sječaju kad smo raspravljali o ADSL2+ - da je sve normalno oni koji imaju veče brzine i ovak i onak bi imali ping do neba. Iznad 4 Mbps/6 Mbps down mjenjaju modulaciju, pojačavaju signal, LA raste pa i SNM ergo ode i ping >100+..... Sve si više mislim da san o dobroj vezi (brzina, stabilnost...=optika) ima manje šanse od dobitka na lotu - daleko manje.....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 03.11.2007. u 09:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
malo sam im majke spominjao i taq uglavnom pocelo me nervirati vise to njihovo sranje po linijama....
![]() |
#984 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
a mene jos najvise zivcira sta evo netko sa 5Mbit-a u 'normalnim' uvjetima ima i vise nego zajamcenu brzinu, a nama na 2Mbit ogranicili na 2000kbps, vrlo lijepo od njih... ali velim utjesno je, svi imaju sr*nja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
kaj pljujete po amisu. jučer sam otišo kod frenda koji je na tcomu i roknuo speedtest i bilo mu je isto sranje kao i svima nama. pretpostavljam da se rade neke veelike nadogradnje mreže (bar se nadam)
![]() |
#986 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
PizzoZder
|
Ja sam bez problema igrao jucer cod jedno 3-4 sata na 50-60 pingu. Optima. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Čuo sam ja i od nekih frendova iz Slavonije da AMIS nešto zeza u zadnje vrijeme , da šteka totalno. Ja sam na t-com u , isto je malo štekalo par dana dok su ono mijenjali brzine, a sad je sve ok kao i inače. Inače svi seru po t comu, ali moram priznat da šta se tiče pucanja veze, brzina i sl. nikada nisam imao problema s tim. A i u Rijeci je t-com jedini normalan izbor zato jer optimu ni ne možeš ugradit na pola mjesta, iskon je isti vrag ko t com, a vodatelu non stop pucaju veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ljuta sam. Jučer sam si otvorila portove za DCPlusPlus, i radilo je super, onda nakon 20ak minuta nema neta uopće, mislila sam da opet Amis neš šteka. Sad ujutro opet ista stvar, zovem korisničku podršku, pita me tip kaj sam mrdala, ja reko, otvrorila sma si neke portove za jedna program, i on neš prčka i spojim se ja. I sad vidim da su mi postavke za DC skroz sje...e, nemrem više niš otvoriti, neće raditi.... Dajte onak, jel imo netko s tim iskustva, pliiiiz...? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|