|
![]() |
#452 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovako 3.10 sam podnio zahtjev za MaxTV i sada je skoro proslo 30 dana pa da pitam dali mozda znaju kada ce to biti i lik mi kaze da je zahtjev tek podnesen 24.10 ![]() ![]()
#454 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
meni isto kak su mi danas digli, isto su mi tak spustili na staro... |
![]() |
![]() |
#456 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Neznam kako vama ali danas se brzine vuku ko krepana mačka . Jedan dan imaš 8 Mbit-a (ako si uzeo) dok drugi dan nemaš ni 3 Mbit-a . Možda da organiziramo tihi prosvjed ![]() Edit : Disconecto se i ponovno conecto kad ono download na ~ 750 k ![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ccccc
![]() |
#458 |
Skidaj se do kraja ;-)
Datum registracije: Dec 2006
|
Isti problemi se javljaju kod mene i nekih poznanika...ali s time da čarobno dikonektanje niš ne pomaže...
#463 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Meni još ništa od povećanja a zvat mi ih se neda jer znam da od tog nikakve koristi jer će mi samo dignit živce pa bolje čekat.A šta se tiče ovog šta brani T-scum stari pričaš gluposti to su gamad koja iskorištava ljude a od tih istih ljudi dižu ogromne pare.A kad te neko hebe u mozak ka šta oni rade onda za to nema opravdanja.Ja sam isto tako prije godinu dana da zahtjev za max-tv i prolaze dani od njih ni traga ni glasa i već sam zaboravija na to kad nakon 4 mj. DA 4 MJESECA dođe terenac i zove me da mi instalira max-tv WTF!? a prika kaže da su imali puno posla da puno ljudi traži max-tv pa nisu prije mogli haha i to vam se zove profesionalizam i poštivanje korisnika.A prekjučer sam iša uzet PS3 na onoj njihovoj akciji jer mi je isteka ugovor ,kad prika mi kaže da su baš jutros ugasili akciju jer im fali PStrojki ja kažem a ništa daj onda PS2 jer sam ionako mislija produživat ugovor (jer nemam izbora još mi optima ili neko drugi nisu dostupni )a on meni a nema ni ti ni PS2 .I sad pusta spika blabla niti se nisu ispričali šta me hebu i to je njihov način rada i odnos prema privatnim korisnicima. pa kako moš oglašavat nešto a kad čovik dođe onda ga shebeš i još mi uvati prodavat maglu i ponašat se ka da sam glup.Sorry za offtopic ali eto nemože čovik trpit pusta shranja od njih više.Imam ja još dosta negativnih iskustava s njima ali neda mi se posebnu temu načinjat.
#464 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
To sa disconectom da nešto promjeni je mislim čista slučajnost . Ne preostaje nam ništa drugo nego još malo pričekat ali ajd bar je malo lakše kad vidimo da smo svi u istoj kaši tj. da nije do naših modema i sl. |
![]() |
![]() |
#465 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#468 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni je Download sporiji od Uplouda koji je ovo k |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
koja kifla je ovo sad bila 3 sata bez konekcije bio vec se ponadah da prckaju po servi pa ce mi dignut brzinu ono nist ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
#473 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
od kad su mi diglu u ruteru na Downstream Upstream Rate (Kbps): 7072 736 ovaj SNR downstream se i vise nego prepolovio.. sa 28 na 11.9 i tu mrda.. strava u svakom slucaju... a i dalje skida 300KB/sec. |
![]() |
![]() |
#475 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
E da, i još mi nije ni dignuta brzina. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#476 |