|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
evo ulovil jednoga kak je jadan zapel ![]() ![]() pa sam mu odlučil pomoći oko problema ![]() ![]() Inače kod mene na 1024x768 i low detaljima ide i više nek dobro, a na medium detaljima ide solidno dok ne naletiš na veću gužvu gdje počinje povremeno štekati.... a high detalji pak mogu poslužiti za malo razgledavanja ![]() Igra izgleda jako dobro (još da mi je jača grafičaka) ... jedino smatram još od kad sam vidjel prve trailere da ak su se furali na realnost da su pretjerali s ovim rušenjem drveća ... ko je vidjel da s par metaka možeš srušiti stablo promjera nekih 20 cm ![]() ![]() ali dobro nije ni tolko bitno ipak je to samo igra |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Naletio sam na BOL-u na ovo, zanimljivo: "Od pojave Viste stalno slušamo kako je DirectX 10 napredniji i igre pod njim izgledaju daleko bolje od svojih verzija za Windowse XP i "zastarjeli" DirectX 9. Da je sve to velika muljaža dokazuje primjer Crysis demoa. Naime, na Crysis Onlineu se pojavio članak u kojem se objašnjava kako je jednostavnom copy/paste metodom moguće postići da igra pod DX-om 9 nalikuje onoj pod naprednijim bratom. Uglavnom u konfiguracijskoj datoteci smještenoj u mapi \CVarGroups\ potrebno je kopirati postavke za "very high" iz prvog paragrafa u posljednji paragraf gdje su navedene one za "high". Premda će nakon pokretanja na XP-u Crysis pokazivati da se radi o "high" postavkama, igra će raditi s vizualnom kvalitetom gotovo jednakom onoj na Visti i DirectX-u 10 bez pada performansi. Detaljne upute potražite tu: http://www.crysis-online.com/forum/i...37.0#msg203789 a osim ovog jednostavnog zahvata, u pojedinim su člancima navedene još opširnije metode koje će dodatno poboljšati izgled Crysisa."
![]() |
#543 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() eto i link: http://forum.pcekspert.com/showthrea...=53485&page=15 ako je to to sto si i ti napisao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Super Moderators
|
Aaaa...to je valjda bilo ovo u zipu? http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=435 Promaklo mi valjda ![]()
![]() |
#545 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Super Moderators
|
Mrak izgleda, samo je veliki pad fps-a... Ne znam da budem to isprobavao, možda za zezancuju-i ovak nemam neki framerate sa AIW na 1680x rezi...
![]() |
#547 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
igra je imho jako dobra ocekivao sam shit a eto ![]() ![]()
![]() |
#548 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Omg, jučer su izašli 169.01 a danas već 169.04 driveri, također preporučeni za Timeshift i Crysis. Svaki dan instalacija drivera lol. Ovi zadnji imaju i podršku za 8800GT kartice...
- Nothing in this world is certain. That's the only certain thing I know. - Zadnje izmijenjeno od: TheProfiler. 31.10.2007. u 08:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Gamer 2 the Bone
|
Evo baš čitam malo strane forume, izgleda da 169.04 driveri itekako popravljaju stvar. Potvrđeno cirka +10 FPS-ova na GTX-icama, za GTS i druge ne znam. Ja imam GTS, baš ću probat kad dodjem doma.
![]() |
#551 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Nije da se ne može igrati na 7900, ali 3-4 FPS-a više bi dobro došlo k'o ozeblom sunce ![]()
![]() |
![]() |
#552 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni sa ovim driverima u Crysis benchu nema apsolutno nikakvog pomaka u performansama. Sve isto u frame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
Navodno najveći pomak u postprocessingu koji je ekipa držala na medium, a sada mogu stavit na high i dobivaju iste FPSove, dok bi im prije pali za 10tak FPSova niže.
![]() |
![]() |
#556 |
Super Moderators
|
C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Bin32 Dakle u Bin32 folderu su benchevi za CPU i GPU. Ili upisati u konzolu komandu za pokazivanje FPS-a, mislim da je neko već postao koja je... Ili skini NVTray pa upali Flash On Screen Display... http://nvtweak.laptopvideo2go.com/
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 31.10.2007. u 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
ili ako ne želite stalno utipkavati možete kreirati u direktoriju Crysisa file naziva "autoexec.cfg" (aka prije system.cfg ali sada koristite ovaj naziv) kojeg klasično kreirate u notepadu i nutra bacate komande koje želite da se pokretanjem igre automatski pokreću...npr. unutra denete (svaka komanda u novi red): r_dsiplayinfo 1, r_drawnearfov 10 (ovo vam je za "udaljenost" od puške ajmo reć..bute vidli) i tak dalje... popis komanda vam je tu... ![]() p.s. kaj se tiče Cvar-ova...ovdje imate sve objašnjeno ![]() EDIT: ljudi kažu da Crysis puno bolje šljaka (~10FPS-a gore najmanje (radi se o GTX/GTS)) na DX10 - 64-bitna Vista i najnoviji driveri nego DX9 (XP/Vista - ni bitno)..tako da sad umjesto 32-bitne Viste gore ide 64-bitna pa javim rezultate ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 31.10.2007. u 14:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Super Moderators
|
Prešao demo par puta, navečer se bacam na Sandbox ![]() Preferirano oružje-kokoš ![]() Samo da joj nekak povečam domet i damage ![]()
![]() |
#559 |
Gamer 2 the Bone
|
Eksplodirat će mi komp od ovolike reinstalacije drivera...recite, koji vi ljudi cleaner koristite za čišćenje starih drivera, i ako može neki link za daunload...
![]() |
#560 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#561 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
Hmmm, sad vidim da ne piše da podržava Vistu, da nije zato?
![]() |
![]() |
#562 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Tam na pocetku, kod prvih "nastambi". Pored onog kaveza di su objesene ribe i gdje muhe zvrndaju okolo ![]() Napravis onaj power jump na max strenght i onda bacis...leti kokica oko 50m. Isto tak mozes i bacvu. Ja sam s jednom razbio cijelu kucicu i rekoh pwned ![]() Ili zakon je kad na max speed potrcis s nekog vrha,a dolje provalija i po zraku letis oko 30-tak metara. Ludi feeling, samo dok padnes, ponekad mozes bit amen, he,he. Ma igra je najbolja. ![]()
![]() |
#565 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Gamer 2 the Bone
|
Ja s ovim zadnjim driverima dobio boost od cca 5 fpsa, sad sa svime na High imam avg 20 fpsa, u borbi padne na 15tak...još uvijek nije baš igrivo, ali napredak. Ispod High settinga ne idem iz principa...makar ne igro. ![]()
![]() |
#568 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo, prošo i ja demo. pa ono, nije baš nešto dug, 2gb za skinut a malo za igrat ![]() A šta se performansi tiče, zahtjevno je dosta. Ja sam zadovoljan kaj opće mogu igrat to, kad vidim da se vi mučite tu sa 8800 GTS/GTX karticama. Radilo mi je lijepo na 1024x768 (low, naravno) i zadovoljan sam i s time, pošto ne patim na high detalje i ne znam kaj. Svjestan sam da je ovo jedna od najzahtjevnijih igara danas pa me ne brine previše kaj ju nemrem ''nafrljit''. Ionak mi komp ne služi za igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Super Moderators
|
![]() |
#570 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|