|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
OCZ povukao dvije nove ploče!
Nisam znao gdje da ovo stavim,jučer sam htio upisati pod probleme danas...evo.Nekidan su se pojavili prvi simptomi,ploča iz reseta, zabloka,vraćale se postavke na default,na bi prekjučer iz reseta jednostavno umrla.Odnesem u ve-mila,za divno čudo isti dan mi zamjenu drugu,odnesem doma,sav sretan i iznenađen brzinom servisa,spojim,upalim,opet isto sranje. Odnesem ploču negdi drugo,ne trza.Već mi je sve bilo jasno.Napajanje.Nemogućnost povratka na ploče na servis,jer nemam obraza to ljudima radit,ploča je iz zapakirane kutije.Srećom proc i Ballistixi još žive...valjda.
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
1. Slobodno nosi na servis nema tu "nemaš obraza" imaš garanciju i to je to... 2. Ako je napajanje spalilo dvije ploče onda je fakat OCZ spao na niske grane da nemaš možda kakav problem sa strujom u stanu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#6 |
Premium
|
Kupit ću VX450W,samo me zanima može li se onaj vent u napajanju zamjenit "običnim" 120mm ventom? @Gilbert5,ma nema frke,tihi je ubojica i ne ostavlja nikakve tragove,što je najbolje ne uništava druge komponente.Pasmater!""$%#"&
![]() |
#8 |
Premium
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Pa eto, ja sam Corsairom zamjenio Codegen, da ti ne velim kolka je razlika. PREVELIKA. Sad mi je najglasnija stvar ovaj Maxtor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#12 |
Premium
|
![]() |
#14 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A rekao sam ja... OCz istina nije najbolji ni po tišini, ni po efikasnosti ni po amperažama niti po izgledu pa niti po zaštitama - ali bome nije noramalno da na takvoj klasi napajanja samo tako ode matična posebo ako isto uopće nije samo drmnulo...
![]() |
#15 |
Premium
|
Ovo je jedan od 3 foruma na kojem pišem ovo danas,pa ću samo copy/paste...ne da mi se sve pisat na Hrvatski: ok,listen to this. I had THREE same P35C-DS3R Mbos,one failed to boot just like in the first post here after running 4 weeks,I RMA it, got another one,same thing only this time didnt work at all,RMA it again,change the PSU to Corsair VX450,same f"#&$&& shit after 2 days ?! So,now I change the blame on Ballistix,I got 2x 1GB 6400 C Ballistix,and E2160.Am I doomed or something?Have some strange forces in my room? Can anyone offer at least an idea? Uglavnom,dogodilo mi se to danas dok sam igrao Crysis, komp je zblokirao,restartao,par puta pokušao bootat,ništa... uglavnom kad izvadim ram ploča pišti i vidi da ga nema,vratim,jednostavno nikakav bip... Pomišljam na egzorcista,jer ja ne mogu objasnit drugačije ovaj fenomen. Sistem je bio postavljen na 333x9 1.350V , memorija 1066,cl5,dakle ništa pretjerano
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|