|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kućište Gigabyte Triton
Jel ima neko ovo kućište...kakvo je? http://www.xsreviews.co.uk/reviews/c...gabyte-triton/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Imao sam u rukama njihovo prvo jeftinije kućište, i sa zadovoljstvom mogu sveopće pučanstvo obavijestiti da gori šrot od kućišta još nisam vidio. Inače i nisam baš picajzla oko izrade kućišta, ali što se na tom komadu šrota da porezat to je strašno, plus još nema mjesta, i plus još stranice ne naliježu dobro. Kretenski način instalacije hard diskova, floppya i cd/dvd uređaja se neda riječima opisat. Od mene sve najgore što se gigabyte kućišta tiče ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Istina je ono što me o tom kućištu i zanima, ma kakva ona bila... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Aj, ima nešto i da mi se svidlo. Dobije se 2x12cm venta s kućištem i sviđa mi se kako su riješili njihovo spajanje na MBO, ploča im regulira vrtnju u skladu s temperaturom, pa nisu glasni. Eto, to mi se svidlo. Još uvijek ostaje mogućnost da je Triton puno bolje kućište, sumnjam, ali ostaje mogućnost. Osobno nebi ga nikako uzeo bez da ga dobro pregledam. Inače za 500kn koliko taj triton dođe rađe bi gledao ovo ili nešto u tom rangu po kvaliteti (chieftec), a ako se hoće jeftinije onda sharkoon...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Hm...interesantno...ja se još nikad nisam porezao na njega...Meni osobno je kućište OK.Iznutra je skoro pa isti Coolermaster a prednja maska je nešto ala aluminij.Ako ti se sviđa i ne smeta ti što ćeš max. 3 diska imat unutra-samo naprijed.
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / Fedora Workstation 42 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|