|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Laptop upaljen 30 dana non stop.
Idem na flat mjesec dana. Kanim koristit laptop sa skidanje non stop, znaći uglavnom sleep mode. Jel nože to laptop izdržat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Naravno, ja sam svoj FS4438G koristio za to kad sam prodao stolno računalo i prije kupovine novoga. Laptopi bi trebali biti i stabilniji za to jer su komponenete testirane da kompatibilno rade jedna s drugim. Ja sam samo podigao zadnji kraj laptopa i preko noći spustio multy od procesora na min da se što manje grije i da me ne budi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne znam zašto ne bi mogao, jedino bi zagrijavanje moglo biti problem i to ako svakako imaš velike temperature, tako da ih ja u tom slučaju ne bih držao predugo. Uglavnom, zadaj ti to. Možeš poslušati savjet, pa ga malo podignuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
thinkpad t60 već 45 dana normlano radi 24/7 ali ga svaki mjesec ugasim jedan dan i radi bez beda |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
moze izdrzati, naime DL nije zahtjevno po nikoju komponentu koja se jace grije, ako je stariji, mozes mu pocistiti prasinu iz ventilaciskih prostora, sto se tice podizanaj zadnjeg kraja - ne skodi ps. moji nw8000 radi od 5. mj 24/7 ![]() osim kada sam bio na moru |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ne steti. no pazi jedno. jedino, a kaj vidim da nije spomenuto gore, je problem kakav ti je transformator. meni se na hapeju nakon osam sati na poslu toliko zagrije da ga je skoro tesko drzati u ruci. a vidjeh to i kod ajbiema i acera. znaci, glavni problem je kaj se grije trafic, dok je lap onak, topli.i savjet bi bio uz dizanje lapa radi lakseg protoka zraka oko njega, da posvetis i paznju gdje i kako smjestas trafic. ne na tepih ili u neki prasnjavi kut i slicno jer mu to sve dodatno podize temperaturu, a to je ono kaj on najmanje voli ![]() i, e da, naravno, NE stavljaj ga u lavor hehe ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Bilo je već rasprave o tome da li vaditi bateriju ili ne, mislim da je bilo rečeno da baterija u laptopu radi kao ispravljač napona te da ju baš nije bilo poželjno vaditi van.
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Kaj se tice grijanja ispravljaca, na mom FS se ugrije svinjski samo kad je lap poprilicno opterecen, kod laganijeg koristenja (internet, muzika, filmovi) je mlak. Takoder, bateriju nikad ne vadim, lap je star oko 1 god i za sad ne primjecujem da baterija krace traje.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|