|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem s Cooler Master 430W napajanjem
Izgleda da mi je nakon 3 mjeseca koristenja krepalo napajanje (komp se nece upalit) Prvi simptomi su se pojavili prije par dana, komp se nije htio upaliti odmah pritiskom na gumb, nego sam morao nekoliko puta napajanje isključiti i uključiti prije nego što se komp upalio. Danas se vise nece upaliti nikako. Za provjeru sam stavio starije chieftec 360w napajanje i komp se odmah upalio, a problem nije ni u kablu. Znaci, problem je sigurno sa cooler masterom, kojeg sam isprobao i u starijem računalu i isto tako se komp nije palio. Mislio sam da je CM 430w kvalitetno napajanje... Da li je itko imao slican problem? Btw, konfa je e6320, 965p-ds3, 8600gt, 2gb ddr2 667, 2x seagate 320gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi komadić žice i spoji zelenu i bilo koju crnu žicu (ima ih više) na ATX konektoru (ono bijelo sa 20 pinova što se utakne u ploču). Ako se napajanje upali i zavrti vent u njemu, traži problem negdje drugdje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Daj ga na servis, niko tebi nemoze garantirati da ce on radit 10 godina. Jbga desi se sranje, ali vidis da je bio neki jeftinjak sada bi kukao ovdje da maticna ili hard ne rade ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ali i nino dobro veli, imaš peh, ali budi sretan da je samo PSU otišao. To je jedna odlika kvalitetnih napajanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Napravio sam to i ventilator se zavrtio. No problem svejedno mora biti u napajanju, jer sam ga stavio u dvije različite konfiguracije i nije uspio upalit nijedan komp... A chieftec 360w bez problema radi na oba. Isprobao sam i 3 kabla i sva 3 rade na chieftecu i niti jedan na coolermasteru. U cemu bi mogao biti problem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Da, to cu napravit posto imam garanciju. Zna li netko kako ce to hgspot rijesit? Da li ce to pokusavat popravit ili cu dobit novo? Koje napajanje se isplati uzet iz hgspota u zamjenu, posto vise nemaju cooler master napajanja na cjeniku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
vjerojatno ćeš čekati 2-3 dana i onda ćeš dobiti rješenje ako je neispravno dobiti ćeš drugo napajanje a ako nemaju ono što tražiš možda bi mogao i dobiti novac nazad to bi ti bilo najpametnije (uzeti novac) jer zasd tamo nema niti jednog kvalitetnog jeftinog napajanja
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Jel možda prethodilo neko čudno brujanje prije nego je riknuo? Pitam zbog toga što je meni počelo brujati(vidi post sa CM 430W od prije par dana) pa se pitam jel bi i meni moglo riknuti uskoro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
Da, primjetio sam prije par dana da je napajanje malo glasnije, no nisam previse obracao paznju na to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
UPDATE: Odnio sam napajanje na reklamaciju u hgspot gdje su mi rekli da ce ga dati svom dobavljaču koji će onda to rijesiti (valjda dati novo isto takvo), a da povrat novca ne dolazi u obzir. Da li netko zna tko bi mogao biti taj dobavljac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|