|
|||||||||||
|
|
#241 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Zašto ne koristite http://bwm.carnet.hr/ ? Nisam doduše siguran je li t-com u CIX-u, ali svi ostali provideri jesu... |
|
|
|
|
#243 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Do kraja mjeseca će oni konačno sve to riješit ... bar se nadam ![]() |
|
|
|
|
|
#244 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja još uvijek čekam 16Mbita.. |
|
|
|
|
#245 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Vrijeme je za prvu jutarnju kavu ![]() Kako sam sinoć naveo brzina mi je pala sa 8 na 3 Mbit-a . Zanimljivo ali maloprije (05:45 AM) se vratila na 8 Mbit-a i kad sam počeo skidat na full nakon 2 min. nagli pad . Probam opet i vidim da se vrti na 3-4 Mbit-a , sve to u 5 min. Ako se ovako nastavi do kraja idućeg mjeseca , vraćam se ja na dobri stari 2 Mbit jer ovako imam feeling da me T-com sabotira Ima tko nešto slično da mu se događa ?? |
|
|
|
|
#249 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisam se dugo javio pa reko da ne mislite da sam dobio 2MB i da skidam toliko da ne stignem pisat, ali nisam ![]() 2 Black_Dragon Čekaj da svima dignu, i da se sve ustabili, do 10.11 bi sve trebalo biti ko i prije povečanja, osim naravno tih podignutih brzina.
|
|
#250 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ispravak do 1.11.svima mora biti podignuto ,a koliko vidim vise manje svima je podignuta brzina onima koji su bili na 1mbit ili 3,dok oni sa 16 ce dobiti posljednjeg dana sto i onako cisto sumanjam..ali kada dođe 1.11. im da im krv onu otrovnu ispijem ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
a "krvi se napiti SZK-u" - mislim da ce samo tvoji zivci stradat |
|
|
|
|
|
#254 | |
|
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ali votever, u ugovoru pis DO max 8Mbit a ne 8mbit tak da ak i ne dignu (sto bi btw mogli dosta leechera sa 16Mb) nikom nista i nemres se bunit.......TCom. |
|
|
|
|
|
#255 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() dobro vec smo shvatiti tih DO DO određene brzine,to uopce nije problem,samo da oni meni daju ono za sto ja placam.. Zadnje izmijenjeno od: Zlo. 25.10.2007. u 12:52. |
||
|
|
|
|
#256 |
|
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo mene prcaju svaki dan s spustanjem brzine na 1600 te diskonektiranja svakih ... par sati i tako ... ono , pa ti stavi neki file u komadu da se ide skidati, do sada mi je oko 5 gb zeznio.
|
|
#257 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
spustit slusalizu ,bas da imamo na koga galamit mislim -nemamo,ja si odavno pripremim nesto za smirenje kad ih moram zvat,a sad ce jos dobiti u ruke i taj DO DO ![]() mislim da ce sad i kod "stvarnih kvarova" biti jako tesko prijaviti kvar |
|
|
|
|
|
#258 |
|
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma ja sam na 16 samo da vidim ako mi linija može ić preko 8 i to ću sve poslikat i vidjet kad se vratim na 8 kolka mi je brzina i onda poslat mail i tražit da mi umanje račun za cijenu za postotak kolko mi je manja brzina,ako ne da ću ih tužit. Trebalo bi vidjet jel ima di u ugovoru o brzinama jer na njihovoj stranici piše Ukoliko telefonska linija ne omogućava maksimalnu brzinu, T-Com će isporučiti najveću moguću brzinu koju postojeća linija može podržati. I kad budem na 8 oću punu brzinu ne 8-15%
|
|
#260 |
|
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
mene fino prebacili onda bili na 2mbit i sad kad su vidjeli da prelazim na optimu vratili na 1mbit,koji lopovi ![]()
|
|
#261 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
zvonac nisi sam, ja bi trebao imat 8, ali nemam jos.... uglavnom u konacnici ni nemogu imat 8, vec 3 i nes sitno, a sad je stvarnih 2,6 ko i svima, tak da neznam sta cu, trazit da mi proporcionalno umanje cijenu, jer 2mbita necu.. |
|
|
|
|
#268 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|