|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
crkla graficka?
...7600 GT, sve sjajno radilo do jucer oko 5 popodne naime odjednom se smrzao komp, ja ga restartam i to je bilo to ![]() hijeroglifi na monitoru, ne mogu se procitat slova, pomalo lici na onaj matrix screen saver..to se prikazuje i kad udem u bios i kad mi loadira komp..windowse nece loadirat, taman da ce ih loadirat (prikazat desktorp) pokaze neki plavi ekran na pola stotinke i sam se restarta...cudno je to da u safe modu loadira windowse bez problema, nema hijeroglifa ..mislio sam da je do monitora, pa donio drugi, ista stvar...ponovno prikljucim svoj stari monitor i voila, sve opet radi normalno, nema nikakvih problema...mislim si da je mozda se pregrijala? ..pa otvorim kuciste i spicim 220V ventilator na max u kuciste..sve sjajno, brijem po netu ,sve 5 sinoc oko 8, opet se smrzne komp (iako sam ga hladio) i eto, nista mu vise ne pomaze - ja mislim da je do graficke jer sve ostalo sljaka (koliko ja vidim) ..ima te vi kakav savjet? zelim napomenuti da sam nedavno dobio lcd monitor, pa ne znam, nikad nisam cuo da zbog monitora moze crknut graficka? ![]() ..drivere za grafulju nemrem reinstalirat (u win safe modu kod device managera nit ju ne vidim, a kad pokusam autorun sa instalacijskog cd-a od grafulje, kaze mi da se nemre instalirat u safe modu) help? il da dofuram samo na servis? (jos je pod garancijom) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..mislim nemre bit softverski problem posto mi bios prikazuje u egipatskom pismu PCI-E ASUS Extreme N7600GT/2DHTV, GeForce 7600GT, 256MB DDR3, dual DVI, TV MBO DFI INFINITY, nF4 ULTRA-U CPU AMD Athlon64 3000+ BOX, socket 939, Venice, 1800MHz, 512kb c Tagan 430W 1 GB kingmax 400mhz monitor je hyundai 19 incni |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Upikni grafu u neku drugu konfu da budeš siguran da je ona problem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Po svemu sudeci te memorija za***ava (ne RAM nego ona memorija na grafickoj) ako imas kojekakve crtice, tackice, s***ana slova i slicno po ekranu. Posto je pod garancijom nosi u servis pa nek ti tamo dadnu novu karticu i sve super.
![]() |
#4 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ne moze...garancija ![]() A nista drugo ti ne preostaje nego da ga odneses na servis..Bar ce ti besplatno dati novu grafulju(ako je riknula) ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|