|
![]() |
#1 |
destabilizator provokator
Datum registracije: Aug 2007
|
Pitanje o Antec P182
Gdje se na kućištu nalazi zvučnik koji se spoji na matičnu da bi se mogao čuti onaj beep na početku paljenja kompjutora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Obicno je ili na donjoj stranici ili u prednjoj negdje u donjoj polovici/trecini (na prednji lim mislim). Ak nema klasicnog zvucnika, onda trazis piezo zvucnik, oko 1cm u promjeru crni valjak. EDIT: Koji sam ja konj, nisam skuzio da se radi o P182, mislio sam da si pital za neko obicnije kuciste. Bravo ja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
ja zvučnik nisam uspio naći, bojim se da ne dolazi u njemu uopće kako da onda detektiram neki problem kad ne čujem zvuk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
S nekog starijeg kućišta skini zvučnik i prikopčaj ga na matičnu. Samo, jesi li siguran da ga nema? Možda ga ne vidiš? Pogledaj da li imaš neki neiskorišteni kabel koji ide od front panela. Ima crvenu i crnu žicu, zauzima 4 pina priključak (2 prazna u sredini) i na njemu treba pisati SPEAKER.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Antec P182 nema interni zvucnik! Mozes napravit jedino ovo sto su ti vec predlozili: ili staviti piezo zvucnik, ili skinuti s nekog starog kucista, iako mislim da to nije toliko potrebno, pogotovo ako ti komp normalno radi.
ASUS P5K, INTEL Core2Duo E4500 + Sytche Katana 2, 2 x 2gb Transcend DDR2 800MHz, ASUS 8400GS Silent, WD Caviar Black 500gb + WD 3200AAKS 320gb, DVDRW LG 22x, ANTEC TP Trio 430W, ANTEC P182, Zalman MFC1; Philips 231E1SB, Logitech Deluxe 350, Logitech MX518 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
kuciste od 1k+ kuna nema zvucnik? hebote paocekivao bi da m neki celestion driver stave unutra :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
Citiraj:
kompjutor sad radi normalno, al tko zna šta se može dogoditi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Nope, nema Antec P182 zvučnika, barem ne moj, tražio, al niesam ništa pronašao... Samo neki subwoofer ![]() Ideš, baš gledam cijene, pa poskupio antec, ja ga u adm prije mj dana platio oko 900kn, a sada 1050kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
Izgleda da je to sve cesce da kucista vise nemaju taj zvucnik, nego se ugraduje direkt na plocu. Nista se kompu ne moze desit ako nema taj zvucnik. Jedino kad ti nesto prestane radit, neces odmah po zvuku znat sta je.
ASUS P5K, INTEL Core2Duo E4500 + Sytche Katana 2, 2 x 2gb Transcend DDR2 800MHz, ASUS 8400GS Silent, WD Caviar Black 500gb + WD 3200AAKS 320gb, DVDRW LG 22x, ANTEC TP Trio 430W, ANTEC P182, Zalman MFC1; Philips 231E1SB, Logitech Deluxe 350, Logitech MX518 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
U Chipoteci ima piezo zvučnika, ili da pitaš u nekoj trgovini, tj. servisu da ti ga daju 4 free ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
da se i ja pridruzim sa jednim pitanjem za vlasnike Anteca P182. dali u kucistu ima mjesta za ugradnju 140mm ventovaumjesto postojecih u donjoj komori i ispred kaveza za diskove u gornjoj komori?
![]() |
#13 |
Registered User
|
Ne bih se bas kladio da ima, ali ako mislis rezat, busit...., mozda ces ga ugurat nekako!
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Molio bi nekoga vlasnika doticnog anteca da izmjeri dali se moze ugurati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|