|
![]() |
#901 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Puno pitanja imas da sad ne quotam: Naravno da mozes uzet telefon bez ugovora sa ugovorom na x mjeseci je 1kn bez ugovora 610kn. Placas pretplatu dok god ne dobijes 2u1 od amisa, u pravilu brzo se sredi rijetko koga odbiju kad vec imas telefonsku liniju. Nakon toga placas 150kn za 1mbit (flat) telefonska pretplata je ukljucena u taj iznos, a t-comu ne placas vise nista. Impulse placas amisu kad se napokon prebacis na njih. To je valjda to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
@domina - ne možeš imati t-com i amis. Možeš uzeti (provjeri) pretplatnički priključak za telefon kod t-com bez ugovora i onda zatražiti prelaz na Amis. Moraš fizički imati telefonsku liniju bilo kakvu. Kod prelaska na Amis se rješava sva davanja starom provideru(t-com, optima...) i onda tek Amis. Znači nemaš plačanja nekakve linije t-comu i još onda Amis jer je to jedna linija/parica fizički. Amis 2u1 i iskon.duo su VOIP usluge telefonske i adsl net u jednom.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ispričavam se za ![]() Pretražio sam sve živo, imam username i pass ali to nikako nemogu nač. Jedino ako tih 50mb koliko sam dobio u paketu ne mogu još uvijek koristiti !?! Htio bi uploadat jedan site koji sam radio tek toliko ali ne mogu to nač. Hvala puno i isprika još jednom za offtopicarenje ! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A šta onda ovo znači ? ?? amis 2 u 1 PAKETI UKLJUČUJU: Detaljan ispis poziva Prikaz broja pozivatelja Zabranu prikaza vlastitog broja Poziv na čekanju Preusmjeravanje poziva Flat rate - neograničenu količina internet prometa (uploada & downloada) 10 e-mail adresa (oblik: korisnik@net.amis.hr ili bilo koji oblik na vlastitoj domeni) 50 - 150 MB diskovnog prostora za smještaj osobnih stranica (ovisno o paketu) 150 - 200 MB mailbox prostora (ovisno o paketu) Amis sigurnosni sustav Zadnje izmijenjeno od: Dejmos. 22.10.2007. u 22:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@domina, Plati t-komu 600kn za telefonsku liniju (odaberi opciju bez pretplate). Tjedan dana nakon toga zatraži od amisa da te prebace k njima. Platiš račune t-komu koje trebaš platiti i nemaš više ništa s njima. Tak sam ja napravio jer su mi gadovi odbijali dozvoliti na amis dok nisam platio njima telefonski priključak. Nakon toga bez greške. BTW, kaoe rečeno, ne možeš imati na istom broju dva operatera (ako si se odlučio za amis duo), ne vidim zašto bi htio telefon i kod amisa i kod t-coma kad je amis uvjerljivo isplativiji ![]() Za imati amis duo i t-com ti trebaju dvije tel. linije - svaka kod jednog operatera, a to je totalno neisplativo.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 22.10.2007. u 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ovako.. zval sam kuma koji radi u tcomu i kaže da se plača 73kn tcomu za tel liniju, a pošto tcomovci odbili amisa, neću moć zatražit prelaz na amis jer očito je da kad uzimamo 2u1 preko amisa-oni traže tel liniju(paricu) od tcoma, i onda amis njima plaća paricu uglavnom.. uzel sam tcom, uvest će mi već ovaj tjedan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ljudi kak se vi spajate na net prek amisa? I da li vam svima uredno radi prikaz broja koji zove??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
meni ne radi prikaz več dugo ali ih nisam zvao jer mi ni netreba
![]() |
#911 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
To ide preko FTP-a. Pošalješ mail na podrska@amis.hr - zahtjev za aktivaciju FTP prostora sa svojim podacima na koga glasi usluga - user, pass, tel. broj. Onda ti oni to aktiviraju i dobiješ sve podatke za logiranje tamo.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Premium
|
Ljudi, da li ste vi imali ikada problema s prikazom broja pozivatelja... Već se tjedan dana hebem s tim i nikak da rješim... ETSI standard ima amis, router i moj telefon, na routeru sve uključeno, a meni ne radi... Ima ko kakvih iskustva s tim? Inače riječ je phillips xalio 30 telefonu |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Danas su mi prebacili tompsona u bridge mode, kao mozda ce bolje raditi...i nista, probao s konekciom, sve ok, stavio svoj router iza, upalim na jednom kompu torrente (vuku se na oko 30kbps down), a meni se stranica foruma ucitava 10 godina...skoknem na speedtest da vidim koliko se zapravo vucem i imam sto vidjeti, ni 200kbps...da mi je znati di je nestalo onih 400kbps ostatka, od 900-1000 kbps koliko mi je veza... Inace, danas su mi rekli da imaju nekih problema sa stranicom, sto bi se moglo povezati sa cijelim sustavom njihovim (neznam na kojem serveru im je onaj bandwith test, ali kazu da nije pouzdan, nego mi lik rekao da na speedtestu testiram brzinu, svejedno je 200 kbps manja nego sto oni isporucuju), naravno, za liniju mi nije mogao objasniti odkud sumovi i sto je s mojom paricom... @Zyklon, zovi sluzbu za korisnike, oni ce ti pomoci oko caller ID-a (tko zna, mozda ti nisu ni ukljucili uslugu, a ti se tu mucis)...
![]() |
#914 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače zvao službu, oni kažu da je kod njih sve 5... Ne znam ko je tu lud... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Nemas srece, presao si u nezgodnom trenutku... Inace, u sluzbi rade vecinom studenti koji nemaju mogucnosti pomagati oko kompliciranijih stvari, nekako sumnjam da ni oni koji su tamo stalno zaposleni (voditelji i ostali) nemaju bas previse edukacije sto se tice nekih stvari, a koliko znam svoje tehnicare nemaju... I vec pomalo ludim jer mi jednu stranicu otvara vec par minuta, a torrenti mi skidaju samo 30-40 kbps...sto je s ostalih 50ak kbps?! Wooohooo...opet cu morati slati mail njihovoj sluzbi...
![]() |
![]() |
#916 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Mrzitelj HR ISP-ova
Datum registracije: Aug 2007
|
Po ovome što čitam ovdje ispada da Amis ne valja... Šum u slušalici, spori net, pucanje veze i takva stvari... Jel to tako uvijek ili nekaj švrkaju pa svima šteka? Pozz
![]() |
#919 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ja sam bio do prije 10ak dana jako zadovoljan njima. Sve je ferceralo bez greske, telefon besprijekoran, bez suma, jeke i sl., net brz-brzine jednake deklariranim za razliku od iskona na kojem sam bio prije, u igrama ping odlican i konstantan, kao i download. Medjutim, od kad su radili nesto na mrezi (nedjelja 14. ako se ne varam) sve je krenulo po zlu. A milim da su lagano "overbookirali" kapacitete. Sve mi savrseno radi ujutro i to traje do 3-4 sata popodne. Tada mi brzina downloada pada i oscilira (skokovita je) - govorim o speedtestu i testu na njihovom siteu. Kulminacija je oko 8-11 sati navecer kada mi download padne na 600-1000 kbpsa (inace sam na 2 mbps i kad sve stima download je cca 2050 kbps). Stvari se pocnu popravljati iza ponoci. Iz tog zakljucujem da dolazi do zagusenja. Danas su mi promijenili router ali ista stvar. Naravno dosli su, napravili to i istestirali u 10 ujutro kad mene nije bilo doma, a i kad je inace sve OK. Nadam se da ce u slijedecem pokusaju to rijesiti, jer to traje vec 10ak dana i "lagano" mi ide na zivce.
![]() |
#920 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma glupost...Ja ne znam o kakvim sranjima se tu priča jer ne čitam baš ovaj thread...Al evo, ja opće nemam nikakvih problema...brzina downloada je maximalna za 2mbit (250kb/s), veza opće ne puca...Igre baš i ne igram, al zadnji put kad sam igro UT online (danas malo) ping je bio 30...max.40. Šta se telefona tiče, ista priča...nikakvog šuma u slušalici nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Premium
|
Meni isto net malo šteka povremeno, al ništa strašno.... Jedino što mi ide JAKO na živce je caller id kojeg nemam |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |
1oo1 NooB
|
![]() Citiraj:
![]() Nitko nije rekao da je Amis totalno sranje jer nebi bili na njemu ali da ima hrpa problema ima. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
da nadopunim misterm-a cak i nije da imaju sranja vec su sranja pocela od "upgrejda" jer do tog trenutka sam ja imao puna usta samo hvale za njih.... sada bi se vec dalo ....
![]() |
#924 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Sto se tice neta da oscilira previse za moj ukus, a imaju 2x1gbit link mislim da je vrijeme za upgrade. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
i meni evo trenutacno na mariboru cca 2000kbps, padne navecer, a cudno, ali drugih problema nema, fala Bogu, stvarno moze bit da su si precijenili kapacitete... (pogotovo s nama koji su stalno na torrentima i sl.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Nikoga ja nisam vrijeđo, ne znam di si ti to pročito u mom postu. Vjerujem da ljudi imaju problema, al evo, ja stvarno nemam nikakvih s Amisom u zadnje vrijeme. Još jednom, sranja=problemi...E, sad pročitaj onaj moj gornji post još jednom ![]() Nikoga nisam imo namjeru vrijeđat, al očito je ovo kaj sam napiso bilo krivo shvaćeno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#929 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako ovi ovako nastave...
Mogu se slobodno pozdraviti od mene... ![]() OK... mogu trpit da nesto ne radi 2 dana. Nekako mogu trpiti da nesto steka tjedan dana. Ali NIKAKO ne mogu trpiti da nesto sere 3 tjedna! ![]() Dakle sranja sa pingom, packet lossom, brzinom se nastavljaju. Brzinu bih jos nekako pregrmio, jer iskreno nije me briga da li nesto skidam sa 450 ili 500 KB/s, ali ping i packet loss ![]() Mada sad i brzina pocinje srati ako govorimo o skidanju neceg putem HTTP i koristenju samo jednog threada... onda ide jadnih 200KB/s... Dakle i brzina je u banani ako ne koristim DL menager ili ako se ne radi o torrentima (a i onda nije sto je bilo prije cca. 3-4 tjedna) Vidim sad da mi je i Optima dostupna... pa da vidimo kako to kod T-Zombixa radi. ![]()
![]() |
#930 | |
Uptime 99.99%
|
Izgleda da cu i ja isto vise mi na zivce idu: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|