|
![]() |
#31 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
Imo najbolji shooter u zadnjih nekoliko godina, od optimiziranosti enginea koji je prva liga, prica (kraj ove epke im necu nikad orpostit, kuje ![]() ![]() ![]() Ko ce sad docekat treci dio, za poludit. ![]()
![]() |
#32 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#34 |
|
Upravo prijeđoh igru, kako dobroooo, najbolji dio je definitivno na kraju sa striderima ![]() BTW jedino što mi se ne svidja je previše zombija oni mi nikad nisu odgovarali
![]() |
#35 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Igra mi je ZAKON; kao i ostali hl... Ali ispocetka sam se cijelo vrijeme morao okretat da mi se onaj jednooki ne zavuce preduboko u supak... mislim ono... Freeman je najbolji, najpametniji, najmudriji, ima najveci *****, nisam ni sumnjao kako ce Freeman ovo rijesiti...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
zakon ko i svi prijašnji djelovi .. kad bi barem sve igre radili s takvim enginom .. a ne kaj natepeju nutra svega i svačega pa trebam ultra duper acme super grafičku/proc/memu a nedavno kupil novo ( ne nisam nedavno kupil novo .. samo dajem primer ![]()
![]() |
#39 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
evo ja bas poceo igrat danas,ma igra je fenomenalna ko i svaki half-life dosad,zakooon! Grafika je predobra,ma sve je odlicno u igri....
![]() |
#40 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
aaaa. .. kad sam lansiral onu raketu odmah sam se setil Half life 1 .. gde sam isto tak nekakvu raketu lansiral ( jedino kaj tam nikoga ni bilo oko mene ) ![]() btw .. negde sam videl nekakav trailer u kojem se HL odvija u svemiru na nekakvoj stanici .. neznam dal bi to mogel biti dio iz EP 3 međutim da sam taj trailer videl još dok ni EP2 nije izašel ![]()
![]() |
#42 |
|
ShebY joinaj se ovdje http://steamcommunity.com/groups/tf2croatia, pa kad te vidim u igri možda dodjem ![]()
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
A i onaj ATI-jev znak kod opcija za grafiku nisu stavili uzalud ![]() Zalosno je da se rat za trziste grafickih kartica preselio medju proizvodjace igara. Kad vidim "meant to be played with Nvidia" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Prešel sam ep2 i ostal razočaran. Prekratko je, nema novih oružja, neprijatelji skoro isti. Samo isfuravaju gravity gun, bil je fora kad se pojavil, ali su mogli i ubacit neš novo. Jel se sjećate ekspanzija za prvi dio, pa svaka je bila ko nova igra. Nova oružja, neprijatelji, bossovi, druga perspektiva, a ovde ništa. Sad znam i zaš su ga odlučili prodavati samo u Orange boxu, barem je Portal odličan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Poanta ekspanzije je priča i razvoj događaja, a ne oružja i neprijatelji - nije ovo Doom.
![]() |
![]() |
#49 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Može na PM pomoć u vezi igre, slijedio sam "upute" s neta i igra mi svejedno baca onaj famozni error... edit: Čini se da novi Catalysti pomažu mom problemu! Ja imam 7.6
Zadnje izmijenjeno od: -POP-. 29.10.2007. u 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
pozdrav, jel može neko plizzzz pomoć kod instalacije? odrarao sam s dvda na hard i to u D:/episode 2/ ,u tom fileu imam ikonu hl2-jel nju moram target shortcut-i kaj to znači? i onda u tu shortcut ikonu upišem:hl2.exe -steam -game ep2 ? di taj shortcut mora bit,na desktopu il u istom folderu D:/episode 2? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|