|
![]() |
#1 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Gdje je Marac
Ne znam gdje ovo svrstati ali već sam neko vrijeme primjetio da nema člana koji je prije bio uvelike prisutan senjor Marac. Je li netko zna što je s njim?
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ma nas kaj mene muci vec duze vrijeme: kaj je s gregom? mislim ono covjek je fakt bio legenda a nema ga vec duuugooo.....anyone?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Oćemo mu u posjetu? Ostavio je adresu na onom "najbrže, najjadnije..." threadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nema ga već jaaakkooo dugo. A i forum mu je sheban već dosta dugo i nije ga sređivao. Jel on živ?
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
link?
![]() |
#9 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() malo si ga stisnuo, betonske cipele i takve stvari, ha ? ![]() s gregom sam se čuo prije par mjeseci... frajer veli da nema remena ili nekaj takvo... ohladio se od svega toga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
danas je bas neki lik postao na news grupi ovo: EEEEEE DA DOBRO STE SKUZILI! DAKLE GREG JE NA PODUZEM BOLOVANJU OD INTERNETA I UOPCE OD KOMPA! JEBI GA!MORAO JE RIJESITI KOMP DA POPLACA TELEFONSKE RACUNE PA SAD..LADUJE! TEZAK JE ZIVOT SAMACA KOJI NE RADE! :-)) AL IMA NADE! eh malo je cudan ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
"Marac i Greg su svuda oko nas" u stilu dosije x-a ![]() Nego baš sam si mislil , ove pare koje dam saki mesec za impulse ht kradljivcima bi mogel uložiti u novi ribolovi pribor ![]() Hmmmm, samo treba mene odvojti od internet , moje veze sa svjetom i svemirom i nepresušnom enciklopedijom ![]() Inače meni se čini da mi Ht kradljivci namerno nabijaju impulse jer nejdem više prek njih na net nego prek globalnet koja je prava bagatela , ljepo paltil 812 kn i mir božji do 5 meseca kad platim opet . Meni u računu od hta piše da sam se prek drugog operatera spajal 222 put prošli mesec a na netu mi kod globalneta piše 192 pa si sad vi mislite ![]()
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Upala mu BSA skup s odjelom za botaniku i strpali ga bez suda u zatvor. ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
slazem se ali smo takvi ovisnici da nam nema spasa ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Sad .... more malo rijeđe. Obićno dok sam na ljetovanju i skoknem do Normandijske plaže, ali i to samo ako ima hladne oive na plaži. ![]() Tko, ja ovisnik - ma nemate vi pojma kaj je pravi ovisnik ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Marac je doma sa kompom bez procesora ![]() Trebao je od mene kupit CPU, ali ništa od toga. Nisam ni mislio da će ga kupit. Cyber ga je vidio na ICQu kad sam ja bio kod Marca probavao grafičku (9800SE ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Pa stvarno gdje su ti ljudi? Svasta se u danasnje vrijeme dogada... A grega nisam na ja cuo dosta dugo, bas me zanima sta se sa njime dogada...
![]() |
#20 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Da šta nije on imao nekog 3.06GHz:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Marac kao marac... imao je sve, a sad nema ništa. Šteta njegovog DSLa koji stoji neiskorišten doma.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() @rendula imal je 2.06@2.66 a prije tog AMDa 1700@2500Mhz i corsair
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|