|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Koji miš do 300kn? G3 vs. MX400 vs. MS Laser 6000
Kupio bih si neki novi miš (jer sam u starome vec ubio boga ![]() Logitech G3 - 267 kn Logitech MX400 - 276 kn MS Laser Mouse 6000 - 250 kn Ako netko ima kakva iskustva (bilo dobra, bilo loša) s nekim od ova 3, nek se izjasni ovdje. A miš treba za surfanje i napucavanje u FPS-ovima (igram otprilike 7 sati tjedno).
![]() |
#2 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Mislim da bi najbolje bilo da uzmeš Razer Krait za 247kn u MagazinRS. Super gaming miš, 1600dpi, laser, ma ono super da bolje ne može biti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
jep mogo bi kraita uzet a ako ne onda g3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
I po cemu bi taj miš trebao biti bolji od G3 koji ima 2000 dpi? Na stranicama Razer-a pise da je to opticki mis, a to mu je veliki minus u odnosu na G3, buduci da laserskim misevima (pogotovo Logitech) odgovara skoro svaka podloga...
"Captain, could I play some jazz?" "Make it soul, No. 1" Zadnje izmijenjeno od: SlaWeX. 21.10.2007. u 16:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned, problemi na tržnici
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() @SlaWex moja preporuka do 300 kn ti je mx 518 ili logitech G5,ako se mislis baviti gamingom ..dakle G5 imas na trznici rabljenih od 300 kn pa nadalje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
MX518 ima OK cijenu ali.. to je opticki miš, a pun mi je kufer optickih miseva.. Ja kao prvo mrzim podloge za misa; volim imati misa na stolu. A opticki misevi (koje sam isprobao) ponekad jednostano rade da mi strelica drhti na desktopu kad je miš na mjestu! E toga se zelim rijesiti; probao sam jednog laserskog logitecha na svom stolu i strelica nije mrdala niti nanometar ![]() Osim ako 518 ima nesto bolju optiku koja bolje radi na glatkim povrsinama? S druge strane, za istu cijenu mogu dobiti MX620 koji je laserski, i jos k tome bezicni. Da znam da ima jako mali lag, odmah bih ga uzeo; ali neke vele da ima poveliki lag.. Ako je netko isprobao MX620 u igrama mogao bi i za njega ovdje dodati koju riječ..
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
ma g3 uzmi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
ili ako voliš veće miševe onda genius ergo 525, ako ti nije problem rastegnuti cjenovni maximum na 370kn uzmi razer deathaddera u feniksu, nije mnogo skuplji a imat ces ga dugo vremena, po meni se isplati, je još malo uzimam g9 pa će pasti mali review ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|