|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Media player zvuk
Jel' 'ko probao skidati filmiche sa http://www.microsoft.com/windows/win...tshowcase.aspx meni nema zvuka na media playeru, dok kada pustam glazbu, ili bilo kaj drugo ima ga. Na stranici pise da trebas imati zvucnike, pa mi nije jasno. Fali mi nekaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
6kanalni zvuk, treba ti neki od audio filtera sposobnih za gutanje takvig zvuka (AC3filter, ffdshow itd.) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Instalirao sam AC3, poriktao da mi koristi SPDIF kao PCS 24bit, Dolby pro logic II i opet nema zvuka. Ako gledam s Power DVD-om nesto drugo, onda ima 5.1 (Na receiveru imam nacrtano, sto mi dolazi, tako da znam kada je 5.1 a kada stereo) Kod mene je trenuto nista, znaci da zvucna ne salje nista. Opet, ako pustim neki flac onda ima zvuka na media playeru. Mozda mi treba neki plug-in za media player? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni ti filmići rade bez problema. Nemam neke posebne audio codece and shits. ffdshow i taj ac3filter (za potonjeg čak i nisam siguran da sam ga ja instalirao, već da je došao uz neki program, Virtualdub ili neki njemu sličan). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Zbilja ne znam sto se desava. Instalirao sam AC3 fileter v1.64 i zvuka jednostavno nema. Kazem, stereo radi ako slusam glazbu. AC3 radi preko Power DVD-a (znaci nije zvucna) jednostavno ne mogu potjerati Media player da izvuce audio iz tih file-ova. Ima li itko ideju? Puknul bum :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|