|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
zaključavanje
e ljudi imam (preciznije imat ću) 10 ak kompova spojenih u mrežu i htio bi ih pozaključavat za prvu ruku tj. instalirat nekakav programčić koji bi onemogućio korisnicima (bilo kompjutorski nepismenima, bilo idiotima koji namjerno uništavaju) da mjenjaju postavke, instaliraju programe itd.. i još kad bi programčić mogao preko mreže ili preko interneta služit za daljinsko upravljanje bilo bi savršeno, a još kad bi bio i freeware ![]() ![]() zaboravih... win xp pro, spojeni zdravo seljački.. Zadnje izmijenjeno od: mate89. 20.10.2007. u 14:50. Razlog: zaboravih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa stavis im da su guest na kompu zabranis im sve zivo i gotovo ? i
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako ti treba za ono što ja mislim da ti treba ![]() Nakon restarta vrati sve živo na stanje kako je bilo kad si ga instalirao, odnosno podesio. Odlična stvar za internet kioske, igraone i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() hvala na prijedlogu, probao sve (ili barem vecinu) win fora, ili nedovoljno opcija zatvaraju ili ih netko probije.. uglavnom jednostavno nisu dovoljne (mozda je stvar u tome sto jednostavno ne znamo dovoljno o svemu tome, al ionako nije da na ovome ja ili bilo tko drugi zaraduje tako da ne osjecam nikakvu griznju savjesti zbog neprofesionalnosti..) Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
|
nino the fajter ![]() ![]() ![]() nego mozda da kontaktiras admina nekoga faksa znam da kod njih imas samo web browzer i to je to jel.. a inace kada stavis guest mos podesiti permision za sve...
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
ugl nije da sam bas totalna budala sta se toga tice znam namjestiti postavke za usere i dalje od onog administrator i limited, ![]() ![]() ![]() a za kasnije ćemo se ionako malo igrati stručnjaka za kompove pa ćemo stavit domain ustroj i sharepoint portal, i wireless ... za to će ionako morat ić pravi login pa ćemo vidjet kako će se stvari razvijat.. a moram priznat da mi ovaj deep freeze uopce ne djeluje ko lose rjesenje, pa nek ljepo ljudi rade sta oce, a ono kad se komp restarta sve se vrati kako je bilo i sve 5, jos i surađuje s mrežom, nekako mi se čini taman .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
S obzirom da si spominjao sam mail i net, zašto im ne složite recimo Ubuntu? Čini mi se da čak on ima i nekakav Kiosk mode. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
|
pa sta nepostoji open office za linuxe ? a imho ms office i open office su jaaaaako slicni..
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako ti netko baš zeli s***at komp Deep Freeze nije riješenje jer se moze lagano maknut s ovim programom Deep Unfreeze bez passworda....... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|