|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja sam gledao po netu i dodju cca 700kn. Nije da se zalim na cijenu, no ne bi htio imati "fleke" po ekranu. Spojiti cu komp sa DVI na HDMI na projektoru. Hm... valjda je taj ok. Mislim na ovaj iz chipotekte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ma kakvi. ja sem uzeo jeftilen. 12 funti 10m kabla + 8 poštarina i radi bez greške. ovi skupi su pljačka.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ima li netko ideju gdje jos pogledati za taj kabel. U Chipoteci sam bio i nemaju ga. Imali su ga, kao trebali bi ga dobiti, no ne znaju kada. Na stranici im pise, stize za 5 dana i tako vec 10 dana. Ronis isto nema. Kabel koji oni imaju je HQ pa ako ima koji drugi ducan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Pa nek mu ovaj iz poslovnice u Zg-u naruči iz Ri, ja sam danas morao nagovarati prodavača da mi nešto naruči.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ti "mali valjci" su feritne jezgre i služe za smanjenje interferencija i smetnji. Sad je postala moda da ih stavljaju i na signalne i na napojne kabele, kod prvih svakako ima smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
http://images.google.com/images?clie...=1&sa=N&tab=wi ovi vijci su kolko znam za učvrstit kabel.. o čemu vi? :zbunj: |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Očito se nismo dobro razumili. Ako misliš na valjčiće koji su u istoj osi sa vijkom za učvršćenje onda to i je za to. Ja sam mislio da govoriš o ovom valjčiću koji se obično nalazi iza konektora: ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|