|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Pozdrav Imam 8800gts i najnoviji Forceware. Stavio sam si Rivatuner i namjestio custom clockove za 2d i 3d postavke i tu dolazi do problema. Naime, kada sam u 2d-u sve je u redu. Isto tako je u redu kad predjem u 3d mod, ali kada se vratim iz igre u windowse, ne prebaci se automatski sa 3d-a / viseg clocka na 2d / nizi clock, nego ostane raditi kao da je i dalje u 3d modu. Znam da kartici nista nece biti ako i radi cijelo vrijeme na visem clocku, ali ipak bih volio da miruje kad nema potrebe za velikim resursima ![]() Negdje sam vidio da to nije do Rivatunera nego do Forcewarea. Probao sam reinstall drivera i nije pomoglo. Jel netko upoznat sa ovim problem? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
pa kad dižeš takt sa rivom ili ati tool jel dižeš samo za 3d? 2d ostavi kako jesu i kad prekineš igru ostače ti raditi na postavkama za 2d.inače tebi mogu biti stalno dignuti taktovi na 3d i oni se ne koriste kad si u 2d, več samo kad pokrečeš 3d stvari.znači nema veze, mogu ti biti stalno dignuti bitno je da su ti 2d normalni jer njih ne klokaš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |