Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.10.2007., 22:02   #1
Tony Hawk
Registered User

Datum registracije: Oct 2007
Exclamation OC i 2d/3d postavke

Pozdrav

Imam 8800gts i najnoviji Forceware. Stavio sam si Rivatuner i namjestio custom clockove za 2d i 3d postavke i tu dolazi do problema. Naime, kada sam u 2d-u sve je u redu. Isto tako je u redu kad predjem u 3d mod, ali kada se vratim iz igre u windowse, ne prebaci se automatski sa 3d-a / viseg clocka na 2d / nizi clock, nego ostane raditi kao da je i dalje u 3d modu. Znam da kartici nista nece biti ako i radi cijelo vrijeme na visem clocku, ali ipak bih volio da miruje kad nema potrebe za velikim resursima

Negdje sam vidio da to nije do Rivatunera nego do Forcewarea. Probao sam reinstall drivera i nije pomoglo.
Jel netko upoznat sa ovim problem?

Hvala
Tony Hawk je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2007., 22:18   #2
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
pa kad dižeš takt sa rivom ili ati tool jel dižeš samo za 3d? 2d ostavi kako jesu i kad prekineš igru ostače ti raditi na postavkama za 2d.inače tebi mogu biti stalno dignuti taktovi na 3d i oni se ne koriste kad si u 2d, več samo kad pokrečeš 3d stvari.znači nema veze, mogu ti biti stalno dignuti bitno je da su ti 2d normalni jer njih ne klokaš.

dugixy1 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.10.2007., 22:26   #3
Tony Hawk
Registered User

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor dugixy1 Pregled postova
pa kad dižeš takt sa rivom ili ati tool jel dižeš samo za 3d? 2d ostavi kako jesu i kad prekineš igru ostače ti raditi na postavkama za 2d.inače tebi mogu biti stalno dignuti taktovi na 3d i oni se ne koriste kad si u 2d, več samo kad pokrečeš 3d stvari.znači nema veze, mogu ti biti stalno dignuti bitno je da su ti 2d normalni jer njih ne klokaš.
Nisi shvatio. Ja imam jedan setting za 2d (normalan clock) i OC za 3d. Kad udjem u 3d aplikaciju, automatski se prebacuje u 3d mod, tj na visi clock. Kada se vratim u win, grafa se mora prebaciti u 2d mod, ali ona to ne ucini nego i dalje misli da je u 3d aplikaciji i drzi clock na visini. Kuzis?
Tony Hawk je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno