|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
jos jedna molba za pomoc oko konfiguracije
imam socket a, pa sve mislim da je vrijeme za neke promjene rok nije odmah. to bi mijenjao do bozica recimo imam ideju za necim ovakvim: maticna AM2, koja bi bila jako dobra (neki best buy danas), temelj za buduce promjene. (integrirani lan i zvuk) za procesor mi je odnos ulozeno/dobiveno trenutno vazan, a kasnije kad postane prespor bi vec stavio nesto (puno) jace graficka takoder neka best buy trenutno na trzistu, koja bi naravno tjerala i dx10 i dx9, i koju ne bi morao promijeniti za godinu dana sa tim bi islo i 2GB rama, i Sata disk novaca koliko ispadne, ispadne. zato bi i kupovao do bozica, da se skupe ![]() eto, predlozite nesto, i nemojte se ljutiti jer sam vidio da ima jos x ovakvih tema ![]()
![]() |
#2 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Do bozica ce izaci nove komponenete a ove pojeftiniti tako da ti nema smisla slagati konfu. Moze ti se slozit konfa od trenutnih komponeneti ak hoce sam trebas navsti novcanu granicu
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ne znam ni sam do kolko novaca. znam da za graficku ne valja stediti jer ce brzo biti stara, maticnu bi takoder malo bolju (jer se nadam da nece mijenjati socket, pa da cu barem neko vrijeme imati opciju nadogradnje proca). recimo graficka oko 1000kn, maticna takoder 1000kn, proc. neki za 500kn, rami (su pojeftinili kao sto sam vidio) nekih 500kn, disk recimo 300gb, plus hladnjak za proc ukupno oko 3000kn edit: zapravo moze do 3500kn
Stari se... Zadnje izmijenjeno od: P_KAMENi. 18.10.2007. u 22:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|