|
|||||||||||
|
|
#511 |
|
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Kad smo kod patcha... postoje neke neslužbene najave kako je u izradi 2. verzija patcha. Sve je to još uvijek rekla-kazala, navodno je Atari nešto objavio na njemačkom forumu. http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=69114 Prvi patch riješava: - probleme s corrupted game profile što znaći da se više ne može desiti da dođete do npr. 70% i sve vam se zbrčka. To je po meni najvažnije. - djelomično performance drops, ne skroz, ali meni je poboljšao situaciju makar dijelom. - poteškoće sa zvukom Najveći problem i dalje mi uzrokuje spawnanje AI autiju koje uzrokuje najviše pada u fps i bilo bi dobro da se oni nekako mogu isključit. Dakle, ne govorim o trafficu nago baš o AI autima koji se nateravaju okolo i rade sranja.
|
|
|
|
#512 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pa evo instalirao sam igru..igram na 1680x1050 na high detaljima bez AA itd itd.. igra radi na oko 50fpsa ako ne vjerujete pitajte mahera ![]() sve u svemu ni tak loša igra kak se cini na prvi pogled..za početak sam uzeo audi tt quatro ili kak god a kasnije nekog ferarija vožnja je ok riješena...igra bi po meni dobila ocjenu 75 eto jedino mi je glupo kaj nema štete na mom autu jerbo da ima nebi se vozil tak kak se zovim ![]() |
|
|
|
|
|
#513 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Je li to s kakvim patch-om? Sjecam se da mi se vrtila na 15-20FPS, a ponekad je islo i manje. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#514 | |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#518 |
|
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Ma igra kolko je dobra toko je sfushana i neoptimizirana.Meni npr od kad sam instalirao patch svako malo blokira i to tako da se slika smrzne i cuje se zvuk u pozadini.Prije instaliranja patcha svaki drugi put kad bih pokrenuo igru engine bi se sj.... tako da bi mi vrata lupala,igra se usporila i auti se sudarali sa zrakom......da nije smjesno bilo bi zalosno ![]() inace igra sama po sebi mi je super, pogotovo sto mogu GTO-a ganjat ![]() |
|
|
|
|
|
#520 |
|
Banned
|
E još da ova igra funkcionira sa Force Dynamicsom ako ste vidili o čemu govorim ako niste onda na google i mislim da ima i na "ju-bi-to" filmić kako stvar izgleda inače prebolesno! |
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
evo postupak ti je ovaj: otvori my docs , odi u tdu folder, otvori savegame, otvori svoj account zaim napravi folder po imenu "Radio" bez navodnika i u tom folderu napravi neki folder i nazovi ga po volji. u taj folder natrpaj mjuzu i uzivaj u svojoj mjuzi. Nadam se da si shvatio. Pozdrav ![]()
|
|
|
|
#528 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
imam problem sa igrom.instalirao sam je i stavio patch 1.6 sve uredno vozim se po otoku al kad dodjem do prve utrke,dakle tek zapocinjem karijeru. uprem enter izaberem single player i umjesto da utrka pocme nevidim svoje autu a kamera se samo vrti u krug. igra nije zablokirala druga auta i dalje prolaze al kamera se samo vrti u krug. konfa laptopa je p4 mobile 1.73 2gb rama ati x700 512mb |
|
|
|
|
|
#529 | |
|
Banned
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#530 |
|
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Pozz ljudi Zanima me di na otoku ima dučan s motociklističkom odječom? (Znam da trebam istraživat područja i sam nač al veliki je teritorij pa molim pomoć) Nek mi pošalje screenshot il nešt da vidim ![]() hvala |
|
|
|
|
|
#531 |
|
Banned
|
Imaš na DVD-u od igre mapu u PDF formatu tu ti je sve ucrtano!Posla bi ti je ali imam CARNet tako ta je to ravno samoubojstvu! |
|
|
|
|
|
#532 |
|
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Dućan se nalazi na zapadnom izlasku iz grada (prva cesta paralelno s autoputom) i zove se Red Rabbit. Stavi si filter na mapi da ti filtrira samo dućane i nemreš ga fulat.
|
|
|
|
#534 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
ljudi daj te mi nes predlozite kaj da maknem iz igre da mi ne steka jel me moze netko kontaktirat na msn da mi kaze kako mogu maknut avion i te sitnice da mio ne steka i jos nesto jel se da unistalat patch Zadnje izmijenjeno od: matthew12. 15.10.2007. u 16:42. |
|
|
|
|
|
#536 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
evo ja bezveze gledo o ovoj igri malo pa sam ti naletio na odgovor...provaj..pozdrav ![]() citat : Ako imate problema s štekanjem i mrzite promet kao ja , morete i maknuti promet i one gluposti kaj lete tipa avioni , ptice , papirici itd ... Za aute promjenite ime folderu : Euro\Bnk\Vehicules\Traffic u Traffic2 ( tako je kod mene ) ako to napravite kada hocete izaci iz igrice nemres izlazaci normalno nego ALT+TAB i u taskmanageru zgasiti igru. Za gluposti kaj lebde isto promjenite ime : \Euro\Bnk\Details u Details2 ( tako je kod mene ) Ako hocete kes odaberete voznju u kojoj mozete osvojiti zlato i s Art Money-om najdete valutu , ako je za zlato da dobijete 40000 to najdete i promjenite u recimo 1,500,000,000 pobjedite i imate keša da mores kupiti sve |
|
|
|
|
|
#538 |
|
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Igram danas ovu genijalnu igru, lagano vozikam po otoku i istražujem kad dođem do hrpe crvenih xxxxxxxxxxxxxxxxxx. Došo sam do Oahu Raceway. Nemogu uč unutra s nit jednim vozilom iz garaže! Zna neko koji su uvijeti da padnem tranu?? il da negdje preskočim ogradu? |
|
|
|
|
|
#539 |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
mislim da moras prije zavrsit neki dio utrke, recimo moras imas zlatne medalje na speed race, ili odfurat na mjesto sveku trebu i stopista..pa ce ti se otvorit PS: igra vrti na 60-70 FPS (komp no OC) sa 1028*1024 HDR on (fakat se SVE sjaji) 4xAA i high details |
|
|
|
|
|
#540 |
|
Banned
|
Ja mislim da mora sve ali nisam siguran, to je meni bilo otključano dok se save game nije s***a! |
|
|
|
![]() |
|
|