|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() bok ljudi evo po tisućiti put (pretpostaljam) pitanje kako overklokati procesor. dakle, odlucio sam iskoristiti proc da radi sto bolje a njubara sam kada je rijec o hardveru i tim slicnim stvarima... neznam ni koje programe trebam za overklokanje te di se to ide na BIOSU. pa ko ima volje da pomogne... evo moje konfiguracije prepisane sa everesta: Proc: Athlon 64, 1.8 Ghz (9x200) 3000+ Venice S939 napon: 67.0 W Maticna: Foxconn chipset: nVidia nForce SLI, AMD Hammer Memorija: 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM, 200 Mhz) (2 x 512 Mb) Kuler: CPU: 3444 RPM Chassis: 6490 RPM Graficka: ATI Radeon X1950 GT (256 MB) valjda je ovo dovoljno cuo sam da se ovaj proc moze podici do oko 2400mh |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Kao prvo pročitaj thread o overclocku(sticky je)! U bios ulaziš u većini slučajeva s "DELETE" ali može biti i neka druga tipka(F1,F2). Ugl. za početak diži FSB u biosu do granice kad komp postane nestabilan pa vrati 5-10MHz(fsb-a) unatrag! BTW odmah nađi manual od matične i jumper "clear cmos",trebat će ti ako pretjeraš s clockom! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|