Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 16.10.2007., 14:45   #31
E4300
Guest

Unhappy

R.I.P.

Staro 16.10.2007., 15:44   #32
malcom
Premium
Moj komp

malcom's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
R.I.P.
malcom je offline  
Staro 16.10.2007., 16:01   #33
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
R.I.P.
Lud76 je offline  
Staro 16.10.2007., 16:19   #34
CeRmA
Premium
Moj komp

CeRmA's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
R.I.P.
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 |
CeRmA je offline  
Staro 16.10.2007., 16:40   #35
NIGHT RID3R
Uber pwner
Moj komp

NIGHT RID3R's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
R.I.P.
NIGHT RID3R je offline  
Staro 16.10.2007., 16:47   #36
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Da je izvjesni Toše sa svojim SUV-om pobio koje dijete ili koju familiju u jednako "primjerenoj" brzini, stimuliranoj vrlo vjerovatno po jednako dozi "neutralne kolicine" stimulansa, vjerovatno ove teme nebi ni bilo. Za to se nitko nebi sjetio otvoriti temu. Prvo sam pomislio da je neki makedonski vozac motocikla ili neceg slicnoga u pitanju a kad ono, radi se o lakonotnom pjevacu?

U jednom od linkova, javlja se sa zaljenjem izvjesni producent cije ime od gadjenja necu ni spominjati. Samo se isti kao ne sjeca svojeg pulena Žere koji je pijan kao majka ubio ljudsko bice dok se kotroljao na potezu Vukovarske avenije. Nakon pocinjenja uzasa, jos smogao hrabrosti da mrtav hladan pobjegne dalje. Stranacka knjizica 3-slovne stranke i stimulativno pravo$udje i ovaj put heroja je pustilo na cesto ,da i dalje lijepo zacesljan prepjevava za raju pjesmuljke. To je ipak najvaznije, zar ne? Pravda je ipak samo za zasticene vrste!

Tko poznaje kroniku manje znanih i nedokumentiranih (mahom namjerno) prekrsaja estradnjaka od prve polovice 90-tih do danas, dobro poznaje kolicinu nepravde koju su dozivjeli oni koju su ostali bez sinova, oceva, majki...pod gumama nasih slavuja. Nijedan nije vidio zatvora, svi su se "tesko pokajali" pred sudcem, "progledali" pred krivim putem na kome su bili.

Da je necija majka ili pomladak stradao od Toše, sve se bojim da bi ovdje ista dopisao. Na kraju samo srozavanaje kriterija. Necu nikome ulaziti u njegove preferitete glazbe ali vidim da ni 8 core-ova vise nije nadomjestak za sve nize i nize srozavanje medju glazbenim opismenjavanjem mladih.

Molim vas da nas jednako promptno izvjestite cim nas napuste Mitar Miric, Nada Obrich ili neko jednako vazan za glazbenu faunu jos od vremena ukopavanja prvih dorskih stupova

Zalim roditelje preminulog pjevaca, jer nijedan roditelj nebi trebao nadzivjeti svoje dijete, ali glavni RIP je misao vodilja ove teme, koja ne razmislja o odgovornosti nad drugim sudionicima u prometu vec se povodi za populistickom udicom svjetlucavog estradnopg imena.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 16.10.2007. u 17:03.
Visage je offline  
Staro 16.10.2007., 17:23   #37
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

necu komentirati visagea jer sam to napravio na icq-u. inace se neslazem sa njegovim vidjenjem stvari..

Sve u svemu RiP

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline  
Staro 16.10.2007., 17:54   #38
vlincx
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Čitam i nevjerujem.

Visage nikad te neću skužit. Možda čovjek nije zadužio Hrvatsku kao neki ljudi koji nisu danas više sa njima ali ima ljudima kojima je taj čovjek olakšao dane noći izlaske i ostale ima i onih kojima se njegove pjesme nesviđaju i u to neću ulazit svako ima svoj ukus.A sad da je bilo ovo ili ono bilo bi. Ali taj momak nije vozio vjerovatno nije bio vezan i vjerovatno nije kriv za svoj prerani odlazak na drugi svijet al kad ti odzvoni ti odzvodi i ideš htio ti ili ne. Nezna se kolko su vozili i lako je moguće da su bili u ispod ograničenja barem po meni jer su vozač i putnica na zadnjem sicu izašli bez težih ozljeda, al kad tako pogodiš nemaš šanse.
Staro 16.10.2007., 18:22   #39
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Izgleda da je i on imao neku svoju PC igru samo da mi nismo znali za nju.
Staro 16.10.2007., 18:40   #40
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Ajde, ne prdi. Da se nisu vozili ko kreteni, umorni, pijani, drogirani, bahati i sto li vec, vjerojatno bi Tose jos uvijek veselo tancao i pjevao. Covjek je poginuo, velika tragedija, ali gine se svaki dan, pa nitko ne otvara threadove i kukumace.

http://www.vecernji.hr/newsroom/blackchronicle/index.do

O nicemu odavde (sem prve vijesti) nitko ne pise. Stoga ne vidim razloga za ovakvim pamfletima kada netko "poznati" pogine...

inace, stvarno ne kuzim cemu thread za njega, koji vam je on opce faktor u zivotu?

inace, tu se tolko ljudi zali za njim, a ono kaj u africi ginu od gladi ili dehidracije, ili oni iracani koje ameri pokolju bezveze, o tome nista...
domis je offline  
Staro 16.10.2007., 19:03   #41
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor d'beast Pregled postova

inace, stvarno ne kuzim cemu thread za njega, koji vam je on opce faktor u zivotu?

inace, tu se tolko ljudi zali za njim, a ono kaj u africi ginu od gladi ili dehidracije, ili oni iracani koje ameri pokolju bezveze, o tome nista...
Da sad ne kvotam pojedinacno, jer mi se neda, nemam volje, zivaca i slicno. Otvori tip thread u kojem pise da je Tose prdnuo na rosu. Mashala. Ajd dobro. Kao, nekakav pjevac, pa je sam cudo nevidjeno da i oni ginu. Ali jos 50 ljudi napise RIP iz... tocno kojih pobuda?

No comment na citavu stvar. Stvarno...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline  
Staro 16.10.2007., 19:04   #42
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Ajde, ne prdi. Da se nisu vozili ko kreteni, umorni, pijani, drogirani, bahati i sto li vec, vjerojatno bi Tose jos uvijek veselo tancao i pjevao. Covjek je poginuo, velika tragedija, ali gine se svaki dan, pa nitko ne otvara threadove i kukumace.

http://www.vecernji.hr/newsroom/blackchronicle/index.do

O nicemu odavde (sem prve vijesti) nitko ne pise. Stoga ne vidim razloga za ovakvim pamfletima kada netko "poznati" pogine...
stvarno si ponekad biser, katastrofa.
Gabre je offline  
Staro 16.10.2007., 19:10   #43
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
stvarno si ponekad biser, katastrofa.
Opet te pitam, sreco, u cemu je razlika naseg ubogog Toseta, o kojemu se narice na vec ne znam kojoj stranici foruma, i Ružice Pavić, Ane Andrijašević, Kate Erceg i slicnih, recimo? O njima nitko nije pisao, ako se ne varam...

Eh, da, BTW, RIPujte vi do beskonacnosti, BMK. Samo velim, ja, osobno, ne vidim razlog zasto bi to radili. Ili ako vec radite za Toseta, zasto je on totalno drukciji od drugih.

Pusa.

Programer
Bubba je offline  
Staro 16.10.2007., 19:14   #44
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Visage, Bubba i ekipa bolje da niste ništa ni napisali!

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline  
Staro 16.10.2007., 19:24   #45
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Istina je da kad dođe vrijeme smrti svi ljudi su jednaki, ne bira se tko će umrijeti, a tko ne. S druge strane morate shvatiti da su to javne osobe koje posao rade javno, i to su ljudi bez koji mediji ne bi imali kaj raditi. On je bio pjevač koji je imao svoju publiku diljem Europe i normalno da svi za njime tuguju. Isto tako morate shvatiti da je puno pomogao odrađujući besplatne koncerte u humanitarne svrhe. Mislim da smo mi svi na njegovom mjestu da bi se isto tako govorilo i o nama. Samo kaj mi nismo svi takvi "talenti" da postignemo uspjeh u tom nekakvom javnom životu.
Mr.Black je offline  
Staro 16.10.2007., 19:26   #46
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
2Bubba:
Glazba je stvar koju ti očito ne kužiš. Osjećaji, emocije i sl. stvari su tu u pitanju a ne papir i olovkom naškrabane note.
Mara Marić, Ružica Pavić i sl., mada su vjerojatno bile dobre osobe, nisu usrećili bar na 5 minuta stotine tisuća ljudi u svom životu. Toše je to uradio pjesmom. Ovakvom ili onakvom pjesmom, šta to ima veze.
Al' tko sam ja da ti to objašnjavam...
R.I.P
Staro 16.10.2007., 19:28   #47
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Citiraj:
Opet te pitam, sreco, u cemu je razlika naseg ubogog Toseta, o kojemu se narice na vec ne znam kojoj stranici foruma, i Ružice Pavić, Ane Andrijašević, Kate Erceg i slicnih, recimo? O njima nitko nije pisao, ako se ne varam...

Eh, da, BTW, RIPujte vi do beskonacnosti, BMK. Samo velim, ja, osobno, ne vidim razlog zasto bi to radili. Ili ako vec radite za Toseta, zasto je on totalno drukciji od drugih.

Pusa.
Sto te to onda dira ako te ne interesira Tose? Odfofaj sa topica i amen, svima ce biti lakse.
atha je offline  
Staro 16.10.2007., 19:39   #48
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

fala Atha što si napisao umjesto mene.

Buba, Visage, i njihovi pristaše, gadite mi se.

svaka ljudska smrt zaslužuje poštovanje, a ne nekakve filozofske natpise od strane Visaga i Bubbe.
Gabre je offline  
Staro 16.10.2007., 20:00   #49
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Toše je poginuo u snu, nije ni kriv ni dužan jer je spavao na suvozačkom mjestu kad su podletjeli pod lijevu stražnju stranu kamiona (pa je upravo suvozačevo mjesto bilo na udaru).

Dečko je imal dobar glas i bio je dobra ličnost i ne vidim razloga zašto ste se sad neki našli kritizirati ljude koji su sa žaljenjem zbog smrti dotičnog postali u ovom topicu.

Postoji i vrijeme i mjesto za diskusije i prepirke, a postoji vrijeme i mjesto da se samo kaže zbogom.

Ph03n1x je offline  
Staro 16.10.2007., 20:11   #50
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Buba, Visage, i njihovi pristaše, gadite mi se.
Osjecaj je obostran, fear not.

Citiraj:
svaka ljudska smrt zaslužuje poštovanje, a ne nekakve filozofske natpise od strane Visaga i Bubbe.
Upravo tako, mali moj pokvareni licemjeru. Bas svaka.

Problem je to sto ti i tvoji mali graktavi odvjetnici ne shvatjate point citave price. Tose je bio na vijestima. Cinjenica je da, unatoc ukusima, zaista ima respektabilni status. No ono sto fascinira je da se o tome (i SAMO o tome) otvara thread na "Hardware e-zineu" i onda 100 ljudi ciji su jedini prinos postova oni sa Svastare pisu "RIP". Dzizus!

Prvo, Gabre, ako *postujes* neciju smrt, onda se to izjavljuje u knjigama zalbe ili osmrtnicama te direktno obitelji ozaloscenih. Izgleda li ti PcE forum kao bilo sto od gore nabrojanog?

Jednostavno, boli kada se neke stvari glorificiraju i razapinju na sve krive nacine, dok neke ostaju u svojim malim zatvorenim okolinama.

Znas li kako je umro Djuro Kurepa, jedan od najvecih Jugoslavenskih i svjetskih matematicara svih vremena, jedina osoba koja je predavala na svim visokim (sve)ucilistima u citavoj Jugoslaviji? Mucki je mucen i pretucen zbog par desetaka njemackih maraka mirovine krajem 1993. Vjerojatno ne znas tu cinjenicu jer o tome nitko nije pisao, jer je tada Djuro Kurepa bio ljudska nula, jer je bio umirovljenik u Beogradu, jer TADA nije znacio nikom nista. A zaduzio je citav svijet vise nego sto bi to bilo koji pjevac napravio da tanca i tambura 1000 godina. I njegova smrt "vrijedi" JEDNAKO kao i Toseova (Bog mu daj dusi dobro), tvoja i moja. Samo se o njemu nista nije pisalo, kao ni o milijunima drugih kojima se strasne stvari dogadjaju svaki dan.

Zato FO s laznim moralizmom, ok?

Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
2Bubba:
Glazba je stvar koju ti očito ne kužiš. Osjećaji, emocije i sl. stvari su tu u pitanju a ne papir i olovkom naškrabane note.
Mara Marić, Ružica Pavić i sl., mada su vjerojatno bile dobre osobe, nisu usrećili bar na 5 minuta stotine tisuća ljudi u svom životu. Toše je to uradio pjesmom. Ovakvom ili onakvom pjesmom, šta to ima veze.
Genijalno. Naprosto genijalno. Svaka cast! Zaista, svaka cast.

EOD, sto se mene tice. Dovidjenja!

Programer
Bubba je offline  
Staro 16.10.2007., 20:15   #51
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Bubba, Get A Life! Očito nemaš pametnijeg posla nego ovdje pametovati sa svojim primitivnim pristupom! Odo van popiti 1L ribara, a ti se svađaj sa samim sobom!

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline  
Staro 16.10.2007., 20:19   #52
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Buba, Visage, i njihovi pristaše, gadite mi se. svaka ljudska smrt zaslužuje poštovanje, a ne nekakve filozofske natpise od strane Visaga i Bubbe.
Izvini, gdje sam ja to ismijavao njegovu smrt? Koje bi imao zadovoljstvo od smrti nekog mladog zivota?

Odgovori mi samo jedno Gabre :

Da je nedaj boze taj SUV pod istom brzinom isao po gradu i da je nedajboze zgazio tebe ili nekog tvoga? Mislis li da bi isli u zatvor? Bez kreveljenja, jasno mi reci koliko bi dana vec setali na slobodi?

Ja sam spomenuo momenat realnosti u kojoj vecina uvjek suti i povodi se. Nek mi neko sad odma da jedan primjer nekog estradnjaka koji je odlezao kaznu a ubio je ili izazvao posljedicu koja je za rezultat imala teske posljedice po ostale sudionike?

Nitko se ne pita zasto nakon svih preventivnih TV spotova taj mladi pjevac nije bio vezan? Zasto ga prijatelji nisu na to upozorili? Zasto nitko od suvozaca ili njega (nije spavao 24h) nije imao prituzbi na brzinu? Onakva skulptura nije bas rezultat lagane voznje.
Visage je offline  
Staro 16.10.2007., 20:39   #53
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

bubbu više neću ni komentirat, jer takvog lika majka dugo nije rodila. Licemjer, kreni prvo od sebe pa onda drugima dijeli epitete.

Visage - Toše u ovoj cijeloj priči nije kriv, niti je on vozio niti je kriv za nesreću. tako da rasprava o tome tko treba ić u zatvor ili ne, nije ovdje uopće potrebna.

i moja isprika da mi se gadiš, ti to ne zaslužuješ već onaj drugi član koji uredno već mjesecima provodi svoju pamet po forumu, uredno pod***avajući sve redom no moderatori na to šute i zatvaraju oči.

tema sigurnosti u prometu se može potegnuti kod sve i jedne automobilske nesreće, te bi bilo najbolje sve automobile ograničiti na 50km/h, uvesti auto pilote i ne znam što sve ne, jer dok je god u igri ljudski faktor, nesreće će se događati i tu nema pomoći.
Gabre je offline  
Staro 16.10.2007., 20:48   #54
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Dečki...dajte...suzdržite se. Nije vrijeme ni mjesto da sad jedni druge vrijeđate.

Tisuće ljudi umiru dnevno. Mnogi od njih zaslužuju poštovanje i divljenje. Mnogi dobri ljudi nestanu a da nikad nismo za njih čuli. Da marimo za svaku smrt i nepravdu na svijetu život bi se ugasio. Zvuči okrutno...al ne možemo svima dati jednaku pozornost. Pogađaju nas one stvari koje se događaju u našoj sredini, gubitak ljudi za koje znamo i koje cijenimo.

Da, možda je licemjerno da nekome odajemo veću pozornost...al po toj logici za nikim ne bismo trebali izrazit žaljenje jer je isti dan u Africi 1000 ljudi umrlo od gladi i zaslužuju jednak tretman...a ako im to ne pružimo onda smo licemjeri.

Isti dan je u Zbelavi preminula N. N. za koju nikad nisam čuo te se nisam osvrnuo na njezinu smrt. Zbog toga ne bih smio izrazit žaljenje za Tošeom? To me čini licemjerom?

Ph03n1x je offline  
Staro 16.10.2007., 20:49   #55
NJUNJO_HR
Premium
Moj komp

NJUNJO_HR's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ja se priklanjam Visage i Bubba skupini. Nije Toše nekaj posebno da bi se sad ljudi pitali "a zakaj on sad umrl, zakaj zakaj?".
Sam si je kriv kaj je mrtav!
Prvo sam si je kriv kaj je dal da ga budala vozi i ubije!
2. vjerojatno se nije ni vezal pa je letel po autu i nastradal, a još je njegova strana i jako udubljena
3. mogel je reći vozaču, čuj stari 130km/h se smiješ voziti, nemoj se žuriti da nam se nekaj ne desi.
4. ak su bili umorni kaj nisu prespavali u nekom hotelu, ne nek idemo mi doma, mrtvi, jedva vidimo, bude autopilot vozil... ma mi se vozimo u makini, nebu nam nikaj, NOT!
5. mogel si je sjesti iza sa ovo dvoje ljudi i bi preživil(možda ), ne al ja moram sedeti napred ko faca.
6. mogel je on voziti pa bi se razbili još u gradu i to pri manjoj brzini i svi bi preživeli i sad bi bili ljepo u bolnici, i već bi se odmorili
7. mogli su ići vlakom

8. možda im je guma pukla(ili neki drugi teh. kvar), pa sve ovo gore kaj je napisano onda povlačim! (ali vjerojatno)

žal bilo kojeg čovjeka da umre. Ali umiru svi i na svakakve načine. I nemaš se kaj preveč oko toga sekirati. Bar se moremo veseliti kaj bumo postali nafta kroz mnogo godina. Kaj ne Bubba i Visage?

LCD 19'' Philips 190P6 | Coolermaster Stacker ATX/BTX (STC-T01) Black | Corsair HX520

ASRock P55 Extreme | Intel i5 760 | G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO 2x2GB | XFX 7950 GT 512MB DDR3

Benq DW1670 & Plextor PX-755A | WD Black 1TB (WD1002FAEX), WD Green 2TB (WD20EARS)

Creative SB Audigy Player SB0090 | TP-Link TL-WN651G

Microsoft Wireless Optical Desktop for Bluetooth (Miš i Tipkovnica) | Razer Copperhead (Green) | Genious KB-16e Black

___ <<< Enchantress >>> ___

Parts of watercooling:
Laing DDC-1 water pump
3x Magicool Extreme radiators
EK-Supreme-Acetal for CPU
EK-NF4 rev1.1 for chipset
EK-FC79 for GPU
EK-Multioption reservoir 400 + EK-Multioption RES Bottom Rev.2
& green tubes.

Loop:
rezervoar / pumpa / GPU / rad1 / NB / rad2 / CPU / rad3 / rezervoar

Par slikica iz galerije

H2O galerija

___ <<< ex Morgoth >>> ___

Parts of ex aircooling:
Celeron 420 | ASRock 4CoreDual-SATA2 | XFX 7900 GS 600M
Thermalright Ultra-120 Extreme for CPU lapped
Thermalright HR-05 IFX for chipset lapped
Thermalright HR-03 PLUS for GPU

Par slikica iz galerije

Lapping galerija
NJUNJO_HR je offline  
Staro 16.10.2007., 20:58   #56
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Citiraj:
Autor NJUNJO_HR Pregled postova
5. mogel si je sjesti iza sa ovo dvoje ljudi i bi preživil(možda ), ne al ja moram sedeti napred ko faca.
Fantastična konstatacija. divim ti se.

Ph03n1x je offline  
Staro 16.10.2007., 21:05   #57
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004

Citiraj:
Autor Ph03n1x Pregled postova
Dečki...dajte...suzdržite se. Nije vrijeme ni mjesto da sad jedni druge vrijeđate.

Tisuće ljudi umiru dnevno. Mnogi od njih zaslužuju poštovanje i divljenje. Mnogi dobri ljudi nestanu a da nikad nismo za njih čuli. Da marimo za svaku smrt i nepravdu na svijetu život bi se ugasio. Zvuči okrutno...al ne možemo svima dati jednaku pozornost. Pogađaju nas one stvari koje se događaju u našoj sredini, gubitak ljudi za koje znamo i koje cijenimo.

Da, možda je licemjerno da nekome odajemo veću pozornost...al po toj logici za nikim ne bismo trebali izrazit žaljenje jer je isti dan u Africi 1000 ljudi umrlo od gladi i zaslužuju jednak tretman...a ako im to ne pružimo onda smo licemjeri.

Isti dan je u Zbelavi preminula N. N. za koju nikad nisam čuo te se nisam osvrnuo na njezinu smrt. Zbog toga ne bih smio izrazit žaljenje za Tošeom? To me čini licemjerom?

Bubba ne bi bio Bubba da se svemu ne protivi i u svakom slučaju pokušava nametnut svoj način razmišljanja (My way or the highway pristupom) te istovremeno odbacuje tuđa razmišljanja i razum.

Ovo će vjerojatno uskoro biti zaključano pa se ispucajte
Staro 16.10.2007., 21:11   #58
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Ovo je odavno bilo za lock, al ocito je kako su moderatori spremni gledati kakve se sprdnje pisu na racun necije smrti svakojakih "entuzijasta". SRAMOTA!

peroW1 je offline  
Staro 16.10.2007., 21:12   #59
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

kaj nema tko ovo zaključati?
Mr.Black je offline  
Staro 16.10.2007., 21:12   #60
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Zašto lock, moderatori brišite OT i amen.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na