|
![]() |
#1 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Preporuka kvalitetnog napajanja do 500kn
Evo, sada sam naučio da šroteks više NIKAD u moj komp jer je spalio Asusicu i vjerojatnu 2GB RAM-a. Trebam preporuku nekog kvalitetnog napajanja da je JAKO tiho i da ne košta više od 500kn. Tjeralo bi ovu konfu: -Asus P5N-E SLI -C2D E4300 @ 2700MHz -2048MB DDR2 -8800GTS -160GB SATA-II -Pioneer 110D DVD-RW Razmišljao sam o ovim napajanjima: COOLERMASTER 430W, RS-430-PCAP, Super Silent - 409kn FORTRON BlueStorm 400W - 445kn Chieftec 550W, EPS, ATX 2.0, 3×12V - 500kn Ili imate koje drugo za predložiti?
![]() |
#2 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Ako možeš pronaći u novčaniku još 50 kn,najbolji izbor u toj klasi bi bio Corsair VX450 (http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1705092 ) .Od ovih nabrojanih ja bih uzeo Chiefteca.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Samo da ti kažem ba bluestorm 1 seriju ne bih preporućio nikome! Slabo i nestabilno. Chieftec i CM su solidan izbor...najbolje bi bilo Corsair VX450W (33A na +12V ![]() Edit: sugrađanin je bio brži ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wannabe Pilot
|
Znači Crosair 450VX? OK, onda njega kupujem. Da li je stvrano toliko bolji od ovog Coolermastera? EDIT: Je li taj Crosair modularno napajanje ili nije? I kako su kablovi rješeni? Je su li onako uredno omotani ili?
![]() |
#5 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Nema modularne kablove...za ostalo pročitaj ovo... http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=125 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Gledaj,teško je reći da li je toliko bolji.Taj Corsair je trenutno debeli bestbuy,bazirano na Seasonicu,jedan 12V rail od 33A,japanski kondenzatori,sleevani i dovoljno dugački kablovi kablovi...za te pare ništa nije prepušteno slučaju. Jedini uvjetni minus je što nije modularno,ali bilo bi neozbiljno očekivat još i to za 550kn(a i ostala napajanja koja si imao u planu nisu modularna tako da...). EDIT:Ovoga puta je Gilbert bio brži. ![]()
![]() |
#7 |
Wannabe Pilot
|
Vidim da ima jedan direktni PCI-E konektro tak da više ne moram koristiti onaj molex-molex na 6-pinski. 9.5 od 10! To je fakat super! Jedino što je loše je jedan PCI-E konketor što mi ne predstavlja problem jer ne korisitm ni SLI/CF. Hvala na preporukama! Ovo može u lock! Pozdrav
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
mislim da bi se trebala napraviti nekakva lista najboljih napajanja za odredenu cifru i stavit u sticky te redovito to "update-at" jer svaki drugi dan ljudi dolaze s pitanjima o napajanjima za 400/500/700kn... jos ajde da se spominju razlicita napajanja... no u svim threadovima su uvijek u izboru ista napajanja te se redovito izabere i istog "pobjednika" ocito je da su trenutno za 500-750kn corsairi best buy bez konkurencije pa pretpostavljam da to negdje pise, mozda ljudi nebi otvarali toliko tema... nesto tipa: fortron 350w mislim da je VX bio preporucen u najmanje 10 razlicitih tema u zadnjih mjesec dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Corsair VX ako imaš 550kn i voliš tišinu... Chieftec 550W ako oćeš više safta a buka te ne smeta...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Po mom mišljenju: Fortron 350w pnf (200kn)< Fortron 400w pnf (250kn)< Chieftec 550w (450kn)< Corsair VX450 (550kn)< Corsair hx520 (720kn)< Corsair hx620 (1000kn) ,od čega ja imam ova za 200 i 450kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Čuj, ja ti imam tri riječi samo. Powered by Corsair (vx450 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|