|
![]() |
#1 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Koja WW2 igra, ali sa Svapske strane?
'Ocu malo igrati kao nemesis, archenemy i generalno bad guy, te mijenjati povijest. Dakle koje sve igre omogucuju Njemacku perpsektivu na 2. svj. rat? Bilo kojeg "kopnenog" zanra, znaci bez simulacija aviona, podmornica i sl. Moze i turn-based strategije, ali da su na manjoj skali, na taktickom nivou gdje upravljam pojedinacnim vodovima i desetinama, a ne sad bas divizijama i regimentima.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Red Baron ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
mislis ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Baron_3D??? inace i mene zanimaju igre iz te perskektive ali nije ko da imas nacy moh ili cod :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
nije toliko u tome stos koliko u tome da mi se zgadilo gledati one bunkere u normandiji sa strane iskrcavanja i stvarno je ally strana ifurana,jos jedino rusku stranu nisu toliko isfurali,to bi isto bilo zanimljivo odigrat |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Extreme Air Cooler
|
Ja napisem da ne zelim simulacije, a ono prva preporuka padne za prastaru simulaciju, koja osim toga nije ni WW2, nego WW1. Good job... ![]() Za sada nadjoh i dobih preporuke: - Company of Heroes expansion - Theatre of War - Commander: Europe at War - Rush for Berlin - Battles in Normandy - Highway to the Reich - Squad Assault: Second Wave - 3 Combat Mission igre - Normandija, Rusija i Afrika. - jedan RTS kojem sam zaboravio ime, sa jednom od igrivih fakcija - Jugoslavenski Partizani! Hura! ![]() ...pa ako tko ima kakva iskustva, misljenja, dodatne preporuke, ozezite. Bas mi se nesto przi guza Saveznicima. Edit: najvise bi mi pasalo nesto u stilu Brothers in Arms, ali sa Njemackom kampanjom.
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Preporucio bi ti Close Combat 1-5. U svima mozes igrati s nijemcima. Ali npr u 3 je moguce dobiti sve bitke a izgubiti rat (kampanja je preskriptirana da bude blizu povijesnoj istini). U 4 je npr to malo drukcije pa imas uvjete koje ako ispunis se smatras pobjednikom. Info: http://tinyurl.com/3yyxvd |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#10 |
Extreme Air Cooler
|
Close Combate sam odigrao kako su izlazili, pred 10-15 god. I jos jednom nedavno. ![]() Battlefield nema single play, ili...? BTW. da li je netko mozda igrao Theatre of War? Imao bih par pitanjca...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|