|
![]() |
#271 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#272 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
http://techreport.com/forums/viewtopic.php?t=52899 (post Dave-a - peti odozgo) Slijedeći problem me je dočekao na samom početku Medical Pavilion levela. Čim se level loadira, napravim jedan korak i blokira (freeze ekrana i zvuka za razliku od problema iz predhodnog posta gdje me vraća u windowse uz error message). Taj problem sam rješio tako da sam prije loadiranja tog levela pogasio SVE eye-candy opcije, a nakon što sam izašao kroz ona prva vrata na tom levelu i saveo, vratio sam sve eye candy i nastavio igrati. Čitajući forume hrpa ljudi ima probleme ove ili slične vrste sa Bioshockom. Neki su rješivi reinstalacijom/updateom drivera a većina ne. Svi čekaju skori update koji bi trebao rješiti neke od ovih problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 09.10.2007. u 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Fallen
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni na Neptune BOunty nakon par minuta igranja javlja : bioshock.exe has encountered a problem i zatim se igra srusi Skinuo sam preporucene drivere i dx ali opet nikakvog pomaka Imam e400 , xfx 7900gs (450m) i 2gb rama btw. nisam nigdje vidio mogucnost ukljucivanja AA-a (osim preko n-control panela) |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ne podržavaju AA -->
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam ga baš jučer završio, i da istina malo postane monotone pri kraju... Inače dok sam bio na Visti igrao bilo je sranja sa grafikom (i rušila se igra ponekad isto) dok nisam neke detalje potukao a poslje na XPima je radila ok cjelo vrijeme sa svim upaljenim noramalno... Dobar FPS u prosjeku na 1024x764 bez FSAA ali tu i tamo je znalo zaštucati, vidi se da ova grafa ipak nema dosta lufta za njega na tim detaljima, slično je i sa MOF Airborneom kojeg sam danas završio...
![]() |
#283 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Jel bi mogli meni pomoći? Ovako, kad sam reinstalirao windowse, zaboravio sam seavegamove. Sad kad imam windows media center, neće mi loadati prvu misiju poslije one uvodne gdje sa podmornicom idem kroz gradić... Dakle, ako netko može pokrenuti novu igru, i kad mu se loada prva misija, da napravi jedansave game i uploda mi... Znam da će tako raditi, jer sam s neta skino save game od zadnje misije, i onda radi bez beda... Molim vas uploadajte mi! Puno hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
imam dial up ![]() prosao igru jucer oko 19 : 42... oko sat mi je trebao da dođem od sakupljanja dijelova (tocnije cizma i glasa) do fontaina... kako je njega lako ubiti... niti jedanput nisam poginuo... zadnji filmic je kako svi dolaze sa podmornicama na kopno i ubijaju one policajce... koji kraj je to?? inace prvo sam ubijao sistersice ali poslije kad sam dosao do tenebauke sam ih vidio tamo i bile su tako slatke da ih vise nisam mogao ubijati... kasnije sam ih sa L spasavao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
http://img513.imageshack.us/img513/2351/bioshockwp4.jpg evo problem je ove vrste.Več mi se dogodilo 3.puta instalirao nove drivere 7.10 ako se nevaram i danas opet"kraš" sa gore prikazanom porukom. Molim pomoč ako može=netko zna u čemu je problem. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Banned
|
pozdrav
Dešavalo mi se svaki put kad sam ubio neku "nakazu" i htjeo pokupiti njezin arsenal ![]() Izgleda da če biti "mrš sa harda i kompa" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Banned
|
pozdrav
Da na tom nivou sam zapeo i napravio po savjetima i prošao dalje ali opet mi se isto dešava kad hoču pokupiti pakete od ubijenih opet izbacuje.Vjerojatno je do igre,jer sam promjenio i drajvere ali bez obzira isto se dešava(možda neki patch pomogne).Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Fallen
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Banned
|
pozdrav
Treba li one robote što čuvaju(curice=male spodobe) uništiti ili šta s njima, pored njih se lagano prolazi i šta se dobija uništenjem(ako ih je moguče uništiti)nisam probao ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Banned
|
pozdrav
http://img137.imageshack.us/img137/9...oshock1by8.jpg evo ovo mi izbacuje več par puta neznam u čemu je problem.nikako da uđem na taj nivo Bulkhead to Arcadia kako da nađem u čemu je problem???Igra je dosta neoptimizirana i često se dešavaju neka sr..a. Edit:kolega Razer hvala na pomoči i razumjevanju ![]() Molim pomoč.Hvala. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 23.10.2007. u 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|