|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Unreal Tournament 3 System Specs
Minimum System Requirements Windows XP SP2 or Windows Vista 2.0+ GHZ Single Core Processor 512 Mbytes of System RAM NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card 8 GB of Free Hard Drive Space Recommended System Requirements 2.4+ GHZ Dual Core Processor 1 GBytes of System RAM NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card 8 GB of Free Hard Drive Space Izgleda da cu ipak moc igrat ovo cudo s mojom makinom. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Jeli to ofišl?? ![]() JEEA ![]() edit; ma nemoze bit ofišl.. gle radeonku ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Moglo bi biti da je tako. Bioshock i Airborne koriste novi unreal engine i zahtjevi su im otprilike takvi. |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma covjek je slicajno stisnuo 3, mislio je stisnuti 6 ![]() Salim se ![]() Iskreno, i meni je to malo cudno. Upravo sam pogledao malo po netu i na forumima i svugdje stoje te karakteristike. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
Glede demoa, bio je neki chat epic ekipe na ircu s beyondunreal ekipom i jedan iz epica je napisa ko : in 2 we... onda ga je jedan kao opomenio ![]() Enivjes. [bu]hal`: alright, well let's get this out of the way first... no demo date? ![]() [EPIC]WarTourist: Nope! [EPIC]WarTourist: You'll know as soon as we do :-) [Epic]Dave: 2 wee.... [Epic]Dave: hah [bu]hal`: oops [EPIC]WarTourist: Dave.... ovo mi je inace jucer prenio frend koji je među glavnima na nasem ut centru...a sad jel ovo 100% tocno ili ne, ne znam. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
|
http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=578203 Izgleda da je demo na vidiku,još dva tjedna kaže Mark Rein ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
skida se BETA Demo pa javim kak zgleda ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Od kud skidaš?
#16 |
/
|
sa fileplaneta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Kolika je veličina?
#18 |
/
|
~750MB...btw. trebaju li nam dvije teme o UT3? |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo vam torrent ako hoćete multiplayer betu. Igra fino ide, slično kao MOH Airbirne, ili Bioshock, jer je isti engine. Nisam baš fan ovog tipa čisto arkadnih pucačina, mislim da je taj tip bio ok za 1999. ali danas teško; no tko voli neka izvoli. http://www.torrentbits.ro/browse.php |
![]() |
![]() |
#21 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Mnego, kako imao tri teme, zatvaram... |
![]() |
|
|
Oglas
|