|
![]() |
#211 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo, prošo sam i ja igru pa ću reć par riječi o njoj ovdje! Prvo ono kaj mi se sviđa: - grafika je dosta dobra, jedino kaj je fakat malo ''nazubljena'' previše, al svejedno lijepo izgleda - igrivost je izvanredna.Čak bi reko da je jedna od najboljih fps-ova kaj sam igro u zadnje vrijeme - nadogradnja oružja mi je isto super, pogtovo kad dobiješ na onaj mitraljez neki onaj ****c ko na snajperu E sad malo kritika ![]() - kao prvo (to je većina i rekla) ne sviđa mi se kaj je dosta kratka. Mislim da su stariji nastavci MOH-a bili puno duži - neki su isto rekli,a i ja sam dosta prijetio, igra fakat ubija HW...grafička mi je bila 10-ak stupnjeva toplija nego na bilo kojoj drugoj igri. Pa prema tome, meni je npr. pasivna 7600 radila na prek 100C u igri ![]() ![]() - i zadnja stvar koju kod igara mrzim je neoptimiziranost...Ova je stvarno jako neoptimizirana...Framerate drastično oscilira tokom cijele igre, šta stvarno pomalo i otežava igranje... Eto tolko od mene o ovome.Ugl, nije ovo loš nastavak MOH-a, možda je čak i najbolji koji sam dosad igro, aleto, ima tih par mana koje su me malo smetale tokom igre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Lika u mom srcu
|
na mom jadničku u medium postavkama i nativnoj rezi monitora imam hebeni slideshow... prejadno, a nazubljena i kockasto za poludit, što još daje do znanja da moraš igrat sa AA koji naravno ubija još više performanse, pa naravno treba kupovati nove grafe... ![]() gade mi se nove igre. neoptimizirane, grafički da bi lijepo izgledale moraš igrat sa 15x AA i ne znam čim, zauzmu pola diska, itd, itd... i onda se još završe za 4-5 sati granja... pa Doom2 koji je bio na 20disketa sam igrao duže... |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
E je*iga care-nemreš imat i 22" wide monitor i ugodno se igrati sa slabom grafom u 1680x1050 rezi ![]()
![]() |
#215 | |
music freak
|
Citiraj:
.....ima 20",citaj bolje ![]()
![]() |
![]() |
#216 |
Super Moderators
|
No dobro, 20"-22" sve je to 1680x1050 ![]() Odgovorno tvrdim da je više grafičkog hardwarea prodao pad cijena i jeftini wide monitori nego najave novih igara...svako bude kupio jeftini 20"-22" wide i tek onda skuži da to i nije baš reza na kojoj će njegova grafa to glatko vrtiti ![]() Pa je grafa sljedeći izdatak.
![]() |
#217 |
Lika u mom srcu
|
ma nebitno, mogu ja metnut i 1024x768 rezu i opet je ta igra prezahtjevna... ![]() no,nije ovdje toliko bitan mojkomp, nego govorimo o općenitoj situaciji na području hardver-igre ma, šparam novce i za 2500k kn kupujem xbox, a ako bog da, još malo pa će proraditi i tipkovnica (koja btw, i radi na boxu, ali ne u igrama) i mišonja, to je jedino što mi fali kod xboxa ili playa... ja nisam neki gamer, ali ponekad bih volio odigrat neku partiju cod X, ili slično, pa bih zbog toga trebao davati 3k kn a grafu... ma bjež... ne sviđa mi se trend u kojem ide igranje na kompu... u propast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Super Moderators
|
Pa ne treba ti 3000, ja sam igrao ovu igru i na 2600XT...na 20" Zamzungu. Osim toga-i za konzolu ti treba Tv a dodatci za nju su skupi. Samo jambraš, za plazmu i audio ti nije žao para a cviliš za novu grafu od 100-120€ ![]()
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Apsolutno se slažem s tobom Gabre. The "Man" želi da mi pc gejmeri kupimo i neku konzolu, zapravo xbox i da pljunemo još više para. S tipkovnicom, mišem i spajanjem na net, budućnost gejmanja je u konzolama, definitivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Super Moderators
|
Dečki-sve košta. Kupi PS3, sa njim možeš na net, ima hard, bla-bla...trebaš i HD telku ako hoćeš iskoristiti sve mogućnosti...to košta ![]() I to telku samo za sebe a ne da ti baba zakuca hakmeser u leđa jer se ti igraš a ona nemre gledat svoju sapunjaru ![]()
![]() |
#222 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Evo i ja malo odvrtio igru na E4300 blago klokan na 2.4 i grafa x1950gt 500/600 CC 7.8 Vistax64,1680x1050 sve high igra fino leti bez problema čisto ok,reko bi između 45-60fps ovako od oka,,sad još skidam patch 1.1 da navučem koji fps i naravno čekaju se 7.10 driveri ![]() Po meni čist solidna igra za prikratit vrijeme prije/poslije WoW-a ![]()
![]() |
#223 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja mislim da kraj x1950 i 7900gs grafičkih nebu tak skoro, a prvenstveno zato jer se većina igara radi za sve platforme , dakle za x360,ps3 i pc. Kako su dotične konzole ipak bazirane na dx9c hardware-u programeri će relativno lako igre optimizirat da rade i na dx9 grafičkim karticama. Izgleda da skoro svaka nova generacija lcd monitora donosi novu veću nativnu rezoluciju, a da bi se pošteno igralo na tim rezama valja potrošit cijelo bogatstvo na grafičku karticu što je neprihvatljivo. Od daljnjih forsanja još viših reza nema neke velike vizualne koristi, dapače.. Ako je karajnji cilj prikaz igara približiti izgledu stvarnog svijeta HTV program na pal rezoluciji dakle 720 : 576 će još duugo izledat bolje nego bilo koja igra pa makar ona bila i na rezi 16500000:10500000! |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
xbox također ima hard, HD telku veliš? a za igrat igre na monitoru ne trebaš monitor? konzolu bez problema spajaš na PC monitor.. tipkovnica na boxu radi dok chataš preko live-a... ali u igrama još ne... no, budući patchevi mogu i to promijeniti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Možeš ti spojiti konzolu na svoj monitor-ali možda bude problema sa prikazom. Vlasnici nekih monitora se non-stop žale po forumima baš na to. HD telka i treba za novije konzole. Nije nephodna, možeš i na običnoj telci ali... Điđe i dodatci za konzole su posebna priča i dosta su skupi (pogotovo znaju derat na kablovinju), karticama, kontrolerima i koječem... Tako da te u globalu i ne dođe baš manje nego komp ![]() Bilo bi najljepše imati i jedno i drugo-konzolu u dnevnu sobu, komp u radnu i uživaj.
![]() |
![]() |
#226 |
Lika u mom srcu
|
svakako bih bilo dobro imati i jedno i drugo... ![]() meni 3 frends imaju boxove, i od dodataka im ne treba ništa osim VGA kabla koji dođe 200kn, a ima i jeftinije. ok, ako želiš još jedan kontroler, no za tim se gubi potreba pošto se dva ili 3 boxa vrlo lako umreže. ma dok ja skupim pare izać će xbox720... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam na zadnjoj misiji,onaj toranj s prekrasnim pogledom... Igra mi je odlična...kretanje,oružja,upgradi..donekle realnost.. sviđa mi se i što se mogu napravit dosta efektne scene pogotovo s shotgun i bajonetom... grafika je lijepa,možda malo pre....intenzivna nekako..valjda HDR.. eh da 1280*1024 sve high,zakucano na 90 fps..cijelu igru nije palo ispod ni zaštekalo pa mi se ne čini neoptimizirana...
![]() |
#228 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa meni je MOH:A lijepo isao i na X1950GT, sve high i 1440x900, sto je isto kao kod tebe. Istina ne na 90FPS, no... ![]() Igra je solidno optimizirana. E da, shotgun mi je bio definitivno najbolje oruzje. Snajper+shotgun i rokaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
a shotgun level 3 skida i na 50m..
![]() |
![]() |
#233 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Sto je sa multiplayerom?? jel igrao tko na netu??
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#238 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
da pitam instalirao mi klinac kod kolege tu igricu ali je ne može pokrenuti sve je instalirao prođe i uvodni dio (film) ali kada treba početi igrati komp se jednostavno restarta i tako svaki puta e sad njegova je konfiguracija ova: vga:x1300pro procesor:amd sempron 3000 sa 256mb cacha na 1.6ghz 1gb rama na 533 ddr2 120gb hdd dakle jer može uopće igrati s tom konfiguracijom tu igricu ja npr. sa svojom mogu |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|