|
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Kupi bolje fortron 350WPNF (Mora bitPNF) bolji je od ovog, a jeftiniji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Da bolji je ali ga vjerojatno nema u Ve-mil-u 400W ima THN koji nije dobar dobro provjeri ako nema oznaku PNF bolje uzmo Čufteka od 450W naravno ukolko nisu problem "krznaši". EDIT:a šta češ kad nisam bio u školi kad su objašnjavali gdje šta ide(. , č. ć, ije, je itd)Šuvarov odgojno obrazovni sustav ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 10.10.2007. u 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hitachi hardovi su dosta bučni i vibriraju. A Seagate se u zadnje vrijeme baš i nije pokazao kao pouzdan. Samsung ili WD bi bili bolji izbor, ali njih nema u vemulju. Glede rasprave o Fortronu 400W THN ili PNF, upitao sam malo skladištara u lokalnoj poslovnici i rekao mi je da je oko 90% PNF, tako da je čista sreća šta ćeš dobiti. Za razliku od njih, modeli od 350W su svi PNF.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
De molimte mi objasnite sto je THN i PNF |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|