|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Dekodiranje
Kupija sam SE K710i, ali je kodiran na T-mobile. Jel se može kako dekodirati u kućnoj radinosti ili ga moram odnit u servis
![]() |
#2 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
U pravu si K610i je mobitel Onda, jel znaš kako?
![]() |
#4 |
Premium
|
***ote, tek sad san vidija ovaj oglas ovde "cheep portable DVD players from china" Cilj oglasa bi treba bit prodat nešto, a ovaj ti govori da je smeće i da ne kupuješ CHEEP.....FROM CHINA -> pa koji bi bolesnik to kupija Koji sam ja bolesnik spamam svoju temu ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nema otkljucavanja bez servisnog kabela, a i ako ga imash morash imati software koji moze biti "free" (zapravo crack-ovana) ili legalna (veoma skupa) verzija. koliko sam upoznat free verzija radi s cid49 (najvishe) zastitom na telefonima. (vjerujem da k610 ima vecu barem 51 ili 52) najjeftinije ti je otkljucati kod nekog mestra koji se bavi time za otprilike 100 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pa zar nije moguće toalno izbrisat sve sa mobitela i ponovno stavit njegov software koji bi naša negdi na internetu. ovo je samo moja ideja, molim da mi ne govorite da sam debil ako software ne postoji na internetu (vrlo moguće ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
ovako, software kod SE se sastoji iz nekoliko dijelova. 3 vazna za nas su: 1. MAIN 2. FS 3. GDFS prva dva nisu nikakav problem, ali treci je JEDINSTVEN za svaki telefon (nemozete koristiti GDFS bilo kojeg k610 da flashate gdfs na svome, samo backup GDFS-a s svog telefona koji ste napravili prethodno mozete vratiti na telefon) kao sto pogadjash GDFS sadrzi sve vazne podatke, kao sto je network lock. nema otkljucavanja kod kuce. (zapravo ima, ali se mora poklopiti nekoliko faktora, ja npr imam service cabel i telefon cid59 koji je podrzan od strane "free" softwarea ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
stisnuo sam slucajno 5 umjesto 4 (naravno da sam mislio na 49) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Moderator
|
Bokić momci ![]() Odmah isprike kaj dižem stari thread, ali eto - tiče se njega i pitanja iz prvog posta. Frend ima lockan K610 na VIP-ovu mrežu, pa bi ga trebalo otključati. Ja osobno imam Nokiu, stoga mi je SE nepoznanica, a vidim da se spominju razni pojmovi poput patchanja, nepatchanja i slično. Tražio sam malo po cafemobilu (malo je sve natrpano i ima postupaka, ali ja iskreno nemam pojma koji bi trebao pratiti) i ovdje i naletio na par postova, pa čisto da pitam - koji da pratim ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....9&postcount=59 i tu se još spominje nešta za otključavanje K610 http://forum.pcekspert.com/showpost....2&postcount=61 Jel to to ili moram još nešta znat ? Frend veli da ima doma kabel, no čitam ovdje (istina da je thread star skoro pa godinu dana) da se tada nije moglo doma ništa napraviti. Jel se nešta promjenilo od tada, jel se može u kućnoj radinosti obaviti to unlockanje na sve mreže ? Ajde, ako netko može pomoći. Ako se ne može, valjda nije prevelika cijena otići kod unlockera... Tko god ima neku informaciju, dobro došla je ![]()
![]() |
#15 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
K610 se moze preko patcha , ali lagano je nesto zeznuti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Thx ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
[dramen'beis]
Datum registracije: Dec 2007
|
nije da sam vec nekoliko puta pisao kako k610 konvertirat u w660 i patch unlockat! dobijes walkman 2.0 i flash teme...al lakse je ipak ponovo pitat istu stvar nego malo procitat... e i da...jos je nekoliko ljudi pisalo o istome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
ja imam flashan k610i u W660i i tako sam ga odključao dok još nije bilo patcha za k610i.. sad postoji patch, ja stavio u temi tamo gdje je Vuco naveo.. ako ima kakvih pitanja, slobodno PMajte.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|