|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Internet konekcija - ZG - najjeftinije?
Ovako! Potreban mi je za za stan (Ilica, dakle centar) isključivo internet priključak koji ima neku prosječnu dsl brzinu... dakle ništa pretjerano, ali niti ništa presporo... Fora je u tome da mi ne treba telefonski priključak, ali niti kabelska ili što slično za prijam video signala za TV... recimo, bilo bi super kad bi ta opcija nadogradnje postojala, ali da ne moram uzeti takav paket odmah sada, već u budućnosti... Dakle, samo internet me zanima... U Zagrebu fakat postoji već pristojan broj firmi i ponuzda je zanimljiva, pa me zanima neki suvisli prijedlog... Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Bez fiksne linije ne možeš do adsla. Jednostavno. Čak ni homebox od VIP-a ne možeš dobiti bez fiksne linije. Jeidno ti ostaje mobile conect od t-coma ili vip-a, pa koliko ti se to isplati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The mighty pirate
|
Postoji jedan način. WLAN kartica, pa pogledaj jel hvataš kakav signal, u centru bi moralo bit desetak dostupnih. Pitaj susjede, možda netko ima wireless mrežu pa pitaj jel ti daju da se uz određenu naknadu spojiš. Da meni netko dođe tako i ponudi mi da mi plaća flat svaki mjesec, a da mu ja pustim da koristi internet u nekim normalnim granicama, sigurno ga ne bih odbio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
susjedi su mi debili... tako da od toga ništa... ![]() no, ako već moram uvađati fiksni broj, što da onda uzmem, koju kompaniju...? napomena - i dalje bi uzeo samo net, al da postoji opcija na kabelsku ili šta već kasnije.. kod iste firme recimo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Spoji se na zg wireless i dogovori net sa nekim. Evo popis nodova, pa možda vidiš neki iz stana. http://www.wifihr.net/modules.php?na...howpage&pid=50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Pitanje - ekipi iz amisa navodno treba max 2 tjedna od aplikacije da instaliraju 2 u 1. Ako uzmemo iskonov ekvivalnetni paket duo surf - koliko njima treba? Zadnje izmijenjeno od: von Schultz. 12.10.2007. u 03:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo da ne otvaram temu...Ja zivim u Kasini...13 km sjeverno od Sesveta...i dalje ZG i u s 11 mjesecom mi zavrsava t com ugovor...Pa me zanima dal postoji itko drugi ciji signal dopire dovde...Jer T-scuma mi je dosta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Iskon je ali vodatel nemrem nigdje provjerit...pls link |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
spoljarik jel ti dostupan Iskon XXLAdsl ili Iskon.Duo? Jer sa Iskon duo uslugom se rjesis t-scuma (bar na papiru, jer su ipak oni vlasnici iskona), no Iskon.Duo ti je podjednako dobar kao konkurencija (amis, metronet itd) Catalyst mislim da vise manje svima treba 2 tjedna - 8 radnih dana treba T-Comu da napravi svoj dio sa paricom. Cak i ako nemas postojeci telefonski prikljucak, opet je sva oprema (u pravilu) u T-Comovoj centrali,i oni trebaju napravit svoj dio posla. Tome dodaj 2 radna dana obrade prijave, i eto ti 2 tjedna (10 radnih dana). Ja znam za Iskon - tocno nakon 2 tjedna su mi dosli (prije se najavili) u dogovoreno vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Tu je još i znet i hrpetina drugih, "kvartovskih"... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
prijavio sam se za amis, vele da mjesec dnaa treba cekati t scum, jer sam uzeo novi broj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|