|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
A da to reklamiraš recimo... Meni su pregorili moji Z5500 nakon 1 god... (sub crknuo) i dobio sam nove zapakirane za tjedan dana nakon reklamacije... Jer pazi, ako nema mehaničkih oštećenja, ti njih možeš frljiti do daske 24/7 i ako krepaju gara ti vrijedi... Oni ne smiju krepati, jer nigdje u gari ne piše koliko se oni dugo smiju slušati na max.... I probaj si to sranje zamijeniti s Z5500 ako ćeš reklamirati... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Spaljeni
|
Citiraj:
u tome se slažem s tobom, to je najači sistem za PC,tako da proizvođač nije rekao niti nadznačio koliko bi ih ja trebao pojačat na max i koliko ih držat. Mehaničkih nije bilo. A nove S750Thx ću dobit uskoro. A z5500 mi se ne sviđa. JEdino što ću si dodatno kupit je neka zvučna oko 1000kn od creativa. Pa nek onda cknu majku im! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Jedino gdje su oni po meni bolji od z5500 je taj 7.1 kome treba... No ok, ti ih imaš, valjda znaš... Ali mislim da se creative nekak bolje drži s poizvodnjom zvučnih kartica nego zvučnika, jer oni po meni nemaju poštenih zvučnika, dok im zvučne rulaju.... P.S. Dok god imaš garu, samo frlji do bola... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Premium
|
Citiraj:
Ti se šališ ili...? Gledajući tko više nudi za manje novaca tu bi z5500 pomeo creative koji ipak nema mnoštvo toga što 5500 ima, osim dva dodatna satelita koji su u najmanju ruku nepotrebni. No, ako se samo posluša creative, ukoliko nisu potrebni toliki ulazi, prije bih se odlučio na creative koji prilazi konzervativnije dizajnu i sub je ipak sub, a ne još jedan zvučnik koji ima više dominantnosti u krajnjem ishodu nego sateliti, umjesto da potiho radi svoj posao u pozadini. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
nego jesi dobio nove?
![]() |
![]() |
#66 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Creative ili Logitech zvučnici...mislim da tu sumnje uopće nema,bar ja nebih imao dilemu da kupujem sad (i ikad..). ![]() ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Spaljeni
|
Citiraj:
nisam dobio novce natrag,ali sam si uzeo jednu konfiguraciju, a sad mi je zao,ali hebiga. ma sad ću ponovo uzet, ili možda čak z5500 ali ne vjerujem! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|